21.06.2022
Imagini rare cu cei doi copii ai lui Justin Timberlake si Jessica Biel - FOTO

Justin Timberlake si Jessica Biel sunt extrem de privati in ceea ce priveste viata lor personala, asa ca imaginea postata de artist i-a bucurat enorm pe fanii cuplului.

Cu ocazia Zilei Tatalui, Justin Timberlake a postat pe contul sau de Instagram o fotografie rara cu cei doi copii pe care ii are impreuna cu actrita Jessica Biel. In imaginea adorabila il putem vedea pe Silas, in varsta de sapte ani, cantand la pian alaturi de fratele sau, Phineas, in varsta de doi ani.

„Cele doua melodii preferate ale mele. La multi ani tuturor tatilor!”, a fost mesajul care a insotit fotografia.

Si Jessica Biel a postat pe contul sau de Instagram o fotografie cu intreaga familia, precum si o declaratie de dragoste pentru sotul sau.

„De ati sti cat ma stradui sa evit terenurile de joaca”! Ce mesaj le transmite Ludmila Adamciuc persoanelor care critica comportamentul Copiilor Soarelui

„Pentru lume esti un tata. Dar pentru familia noastra tu esti lumea. Te iubim, dragule. Iti multumim ca esti totul pentru noi!”, a scris actrita.

Prima fotografie cu Phineas a fost dezvaluita anul trecut, tot cu ocazia Zilei Tatalui. In imaginea postata atunci de cantaret, fiul lui Justin Timberlake participa impreuna cu fratele sau mai mare, Silas, in varsta de sase ani, si cu tatal sau la un joc video, micutul fiind, si el, echipat cu un controller pe care totusi e destul de sigur sa spunem ca nu stie inca sa il utilizeze.

Postarea lui Timberlake continea si un mesaj scris in care cantaretul isi exprima sentimentele cu ocazia Zilei Tatalui.

„Sa fiu tata e mai bine decat orice mi-as fi imaginat. Sunt recunoscator tatilor si bunicilor mei pentru ca au deschis drumul, facand sacrificii astfel incat eu sa-mi pot trai visul, si pentru ca m-au invatat ca viata adevarata se intampla in toate micile momente. O zi a tatalui fericita tuturor tatilor!!!”, a scris artistul.

Regina Elisabeta a II-a, gest neasteptat de ziua nepotului William! Ireal ce a facut si pentru Kate Middleton

Phineas a venit pe lume in luna iulie a lui 2020, dar cuplul nu a anuntat fericita veste decat sase luni mai tarziu. Mai tarziu, Jessica Biel a marturisit intr-un interviu ca nu a intentionat sa tina nasterea secreta, ci ca pur si simplu in mijlocul primului val al pandemiei a mers cu familia in Montana si nu au mai plecat de acolo. Biel insa a mentionat ca Justin Timberlake a putut sa asiste la nasterea celui de-al doilea fiu al sau, imediat dupa ridicarea restrictiilor.

„A fost un moment in care nu era permis sa participe nimeni, si devenisem foarte nervoasa in legatura cu situatia. Dar da, i-au permis. Cred ca daca ar fi trebuit sa fiu singura acolo ar fi fost oribil. As fi fost foarte speriata.”, a declarat ea.

Articole din aceeasi categorie