15.03.2024
Imaginea care a topit internetul! Marc Anthony a publicat prima poza cu chipul fiului sau: „Seamana cu mami! Doamne, ce copil frumos a adus pe lume Miss Univers” - FOTO

De-a lungul anilor, Marc Anthony (55 de ani) a avut la brat cele mai frumoase femei din lume. O fosta sotie dar si actuala sunt detinatoare ale coroanei Miss Univers, iar cea care i-a daruit gemeni este nimeni alta decat Jennifer Lopez.

Artistul pare pe deplin implinit alaturi de Nadia Ferreira, tanara de 25 de ani pe care a luat-o de nevasta in 2023. In acelasi an, a venit pe lume si primul copil al cuplului.

Dezvaluiri sfasietoare despre politistul mort in timpul petrecerii de logodna. Tanarul urma sa devina tata pentru prima data

Andra si Irina Rimes, duet memorabil! Ce piesa au cantat cele doua artiste la Sala Palatului din Bucuresti: „Miere pentru suflet! Cat de frumos” - FOTO/VIDEO

Recent, fiul lor, al carui nume nu a fost facut public, a implinit 9 luni, iar parintii au decis sa publice prima poza cu chipul micutului.

„9 luni fericite! Esti totul pentru mine! Mami si tati te iubesc”, a scris artistul in dreptul fotografiei care a adunat sute de comentarii si zeci de mii de aprecieri.

Baietelul cu ochi albastri i-a topit pe internauti. Fiul lui Marc Anthony a fost fotografiat in pat, intr-un compleu bej tricotat, cu mini adidasi Nike si o caciulita adorabila pe cap.

„Doamne, ce copil frumos a adus pe lume Miss Univers”, „E leit mamica lui!”, „Ar putea fi urmatorul Mister Paraguay”, „Arata divin, ca mama lui!”, „Ce ochi are! E perfect!”, „Nu l-au aratat pana acum ca sa nu-l deoache lumea”, „O bucatica de rai!”,  sunt cateva dintre mesajele postate de internauti. N-au lipsit nici comentariile de la carcotasi: „Frumos ca mama lui si bogat ca tatal sau”, „De data asta, Nadia a invins!”, „Cred ca nici J Lo nu crede ca e copilul lui”.

Articole din aceeasi categorie