13.08.2021
Iata cui ii seamana! Ionel Istrati, poza rara alaturi de tatal sau. „Cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata a venit de la Dumnezeu”

Cunosti deja ca Ionel are o mama foarte frumoasa, dar cum arata insa tatal lui? Vezi mai jos.

Citeste si :  „Lor daca le aduce un bat de carnat, pai ei toata ziua flutura cu batul cela”! Victoria Rosca, despre bloggerii care fac bani din concursuri - VIDEO 

Ionel Istrati publica rareori poze cu familia sa. Recent, artistul a postat o fotografie in care apare alaturi de tatal lui.

„Cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata a venit de la Dumnezeu; il numesc Tata!”, a notat Ionel, in dreptul postarii.

De remarcat este faptul ca artistul ii seamana mult tatalui sau. „Parca sunteti frati”, „У тебя прекрасный отец! Он воспитал настоящего мужчину!”, au scris cativa dintre internauti, in sectiunea comentariilor.

Cantaretul are o relatie extrem de frumoasa si cu mama lui. Cei doi sunt nu doar mama si fiu, ci si cei mai buni prieteni.„Persoana care m-a inspirat si ma inspira toata viata este mama. Curajul pe care il are si puterea sunt doar cateva din lucrurile pe care o caracterizeaza. Pentru ea nimic nu este imposibil. Ii multumesc pentru tot si ma inchin in fata ei.”, spunea intr-un interviu recent cunoscutul interpret.

Citeste si :  Ionel Istrati: „Casa de piatra scumpa mea sora.” Verisoara artistului s-a casatorit intr-un cerc restrans la Moscova - VIDEO

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie