08.03.2021
Mama lui Ionel Istrati pare sa sfideze regulile timpului. Pe an ce trece, Valentina Istrati arata tot mai bine

La data de opt martie, mama lui Ionel Istrati isi sarbatoreste ziua de nastere. Valentina Istrati implineste varsta frumoasa de 61 de ani.

Citeste si :  Meghan Markle si Printul Harry s-au casatorit in secret, cu 3 zile inainte de nunta oficiala

Cu ocazia zilei de nastere a mamei sale, Ionel Istrati a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie insotita de un mesaj frumos. 

„61

Singura persoana care va avea intotdeauna incredere in mine, care va fi intotdeauna langa mine, care ma va iubi intotdeauna … intotdeauna mama mea! La multi ani!” 

„Un gand marunt pentru iubirea imensa pe care ti-o port. La multi ani, mama”, a adaugat interpretul, publicand o fotografie din arhiva.

Intre cantaret si mama lui exista o relatie extrem de frumoasa. Cei doi sunt nu doar mama si fiu, ci si cei mai buni prieteni.„Persoana care m-a inspirat si ma inspira toata viata este mama. Curajul pe care il are si puterea sunt doar cateva din lucrurile pe care o caracterizeaza. Pentru ea nimic nu este imposibil. Ii multumesc pentru tot si ma inchin in fata ei.”, spunea intr-un interviu recent cunoscutul interpret.

De remarcat este faptul ca Valentina Istrati, arata tot mai bine, iar varsta nu isi lasa amprenta.

Citeste si :  Natalia Gordienko - pe scena Kremlinului, in rochia marca Valentin Iudashkin. Artista s-a incadrat perfect in showbizul rusesc. Poate isi va continua cariera pe scena din Rusia?

 

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie