31.08.2022
Geta Burlacu - vacanta de neuitat impreuna cu fiica sa! Vezi cat de mult a crescut Elvira in varsta de 20 de ani - FOTO

Recent, cunoscuta interpreta de la noi, Geta Burlacu a fost intr-o escapada in Romania alaturi de fiica sa. Cele doua au ales sa viziteze traseul Transfagarasan care este o destinatie foarte populara in ultima perioada.

Geta a publicat cateva fotografii din calatorie si a notat in descrierea acestora: „Vacanta fsio, toata lumea la treaba.”

Transfagarasanul este o cale rutiera de circulatie din Romania, care incepe in comuna Bascov, judetul Arges de langa orasul Pitesti, in directia orasului Curtea de Arges si se termina la intersectia cu drumul DN1 intre Sibiu si Brasov, in apropierea comunei Cartisoara, cu o lungime de 151 km.

Interviu sincer! Sharon Stone a vorbit despre modul in care varsta unei femei afecteaza societatea: „Simt ca femeile devin invizibile de indata ce devin mame”

Locul este numit de echipa Top Gear „cel mai spectaculos drum din lume”.

Din imaginile publicate de artista se poate observa cat de mult s-a maturizat Elvira care este deja chiar mai inalta decat mama sa.

Diana Stoica - nunta ca in povesti! Vezi locatia de vis unde a avut loc marele eveniment, dar si ce vedete au fost prezente - VIDEO

Geta Burlacu este o interpreta din Republica Moldova care a reprezentat Republica Moldova la concursul Eurovision din anul 2008 cu cantecul „A Century of Love”.Interpreta are doi copii, o fata pe nume Elvira in varsta de 20 si un baiat, Sebastian de 18 ani.

Are o iubita? Ionel Istrati a publicat pe retelele sociale imagini video cu o tanara misterioasa - VIDEO

Articole din aceeasi categorie