03.12.2019
„Functia de „tata” nu se anuleaza”. Poze adorabile cu Ion Ceban si copiii sai
Primarul Chisinaului, Ion Ceban, a publicat pe pagina sa personala de Facebook cateva fotografii incantatoare. Acesta apare in timp ce se joaca cu fiul sau, Vasile, si fiica sa, Ilinca.

Edilul capitalei continua sa ne surprinda cu poze familiale. Daca recent el împreună cu sotia și copiii lor au fost protagonistii unei sedinte foto cu tematica de Craciun, acum primarul a facut o postare doar cu el si copiii sai.

Citeste si: Ion Ceban a dat start sarbatorilor de iarna. Edilul capitalei si familia lui – protagonistii unei sedinte foto de Craciun

Chiar daca indeplineste o functie foarte importanta in oras, acesta nu uita nici de rolul de tata. Ziua are un program destul de aglomerat la serviciu, iar atunci cand vine seara acasa, isi gaseste timp si pentru familie. Cu câteva zile în urma, acesta a publicat pe pagina sa de Facebook niste imagini in care apare jucandu-se cu fiul si fiica lui. Cei trei par a fi fericiti. „Cam asa... finalizam seara:) O saptamana cat mai frumoasa sa aveti cu totii!”, a scris Ion Ceban in dreptul fotografiilor.

Internautii au apreciat imaginile si i-au lasat mai multe mesaje pozitive: „Tatic grijuliu”; „Functia de „tata” nu se anuleaza”; „Azi copiii pe spate si pe multa vreme incolo municipiul tot pe spate. Mult succes si echipa devotata”; „Precis trebuie inca unu mai mic, pentru cei mai mari, altfel nu scapati de ei”; „Vorba cantecului ,,Sunt cu inima impacata, am baiat si am si fata - sa va traiasca copiii dn Primar!”; „A da, am uitat si noi sa punem fulgi pe geamuri. Frumos!”, au comentat acestia.

Tu cum iti petreci serile?

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie