15.11.2023
Frumusetea se mosteneste! Cum arata mama Biancai Dragusanu - FOTO

Daca Bianca Dragusanu se incadreaza in categoria celor mai cunoscute vedete din showbiz-ul romanesc, nu acelasi lucru il putem spune si despre membrii familiei sale, care au ales sa stea cat mai feriti de lumina reflectoarelor, asta pana cand diva decide sa ii expuna in social media.

Rare sunt ocaziile in care fosta sotie a lui Victor Slav se afiseaza in social media cu sora si mama ei, insa atunci cand o face, are grija ca acele momente sa fie memorabile. Uite cum arata cele doua persoane importante din viata blondinei, si cat de mult se aseamana intre ele. 

Bianca Dragusanu isi sarbatoreste sora 

Oana si Bianca Dragusanu au o relatie destul de apropiata, fapt care a putut fi observat in anul 2019, atunci cand cele doua au facut echipa in care reality-show-ului „Asia Express”.

Sora modelului isi serbeaza ziua de nastere, moment special in familia Dragusanu. S-au reunit cei dragi pentru a-i fi aproape, iar Bianca a profitat de moment pentru a posta un videoclip cu sora si mama sa in social media.

Natalia Gordienko, roscata si cu parul scurt! Interpreta este de nerecunoscut in cele mai recente fotografii - FOTO

Inca de la prima vedere mama celor doua, trecuta deja de varsta de 60 de ani, se mentine intr-o forma destul de buna, semn ca frumusetea este nativa in sanul familiei lor. Cu ocazia zilei de nastere a Oanei, sora sa i-a transmis si un mesaj emotionant:

„Ar trebui sa ne facem mai multe poze impreuna. Ar trebui sa ne spunem mai des „Te iubesc”. Te iubesc si iti multumesc ca esti mereu langa mine, esti prietena mea cea mai buna, esti puternica, esti corecta, esti devotata, esti minunata, esti perfecta si esti sora mea, Oana. Te iubesc si la multi ani sanatosi si frumosi”, a scris Bianca Dragusanu, pe Facebook.

E oficial! Brad Pitt isi prezinta public noua iubita, e prima relatie serioasa dupa divort - FOTO

Articole din aceeasi categorie