15.07.2022
Fiica Loredanei Groza, de nerecunoscut la 24 de ani. Tanara si-a marcat ziua de nastere printr-o sedinta foto senzuala

Loredana Groza i-a urat “La multi ani” fiicei sale Elena pe retelele de socializare si a publicat cateva imagini inedite de la o sedinta foto. La 24 de ani, tanara ne aduce aminte de Loredana din perioada in care facea furori la Festivalul de la Mamaia.

“La Multi Ani Elena, puiul meu!!! Toate visele sa ti se implineasca!!! Te iubesc”, a scris Loredana pe Facebook, iar fanii s-au grabit sa o felicite pentru ca are asa fata frumoasa. In imaginile postate de cantareata, Elena pare un adevarat fotomodel.

Desi Loredanei ii place sa fie in centrul atentiei si este nelipsita de pe retelele de socializare, Elena, fiica ei, este extrem de discreta. Are contul de Instagram privat si nu participa la evenimentele mondene din capitala. De curand insa, tanara si-a insotit mama intr-o escapada cu prietenele ei, in Mykonos.

Tatiana Heghea si sotul ei au sarbatorit nunta de cupru! Interpreta a purtat din nou voalul de mireasa - FOTO/VIDEO

Elena nu i-a calcat pe urme Loredanei. Nu are o cariera in lumea artistica, ci este producator la un post de radio.

“Traiesc alaturi de Elena viata ei, dar si viata mea de mama. Descopar prin ea lucruri noi despre cum generatia ei foloseste tehnologia sau ce muzici asculta… Descopar iubirea prin ochii ei, dar cred ca e important sa aiba alegerile ei, sa descopere lumea in felul ei”, spunea Loredana in revista Viva.

A dat 600.000$ ca sa fie copia lui Kim Kardashian si inca 120.000 sa redevina ea. Cum arata Jennifer Pamplona inainte de operatii - FOTO

Fanii nu au iertat-o insa nici de data asta pe artista pentru ca foloseste foarte multe filtre pe Instagram: “Fata ta e tanara si frumoasa, nu are nevoie de asa filtre, ca parca ati fi doua papusi in loc de fiinte umane. La multi ani fetei !”, i-a scris o admiratoare.

Articole din aceeasi categorie