11.10.2023
Sotia lui „Hulk” cere divortul dupa 43 de ani de mariaj. Care este motivul separarii de Lou Ferrigno

Carlotta (Carla), sotia lui Lou Ferrigno, cel care l-a interpretat pe Hulk in „The Incredible Hulk”, a intentat divort, dupa un mariaj de 43 de ani. Femeia isi acuza sotul ca si-a etalat amanta fara retineri si ca a inchis-o intr-o casnicie abuziva si total controlata, dupa ce ea a fost diagnosticata cu dementa.

Carlotta, in varsta de 74 de ani, a facut afirmatiile tulburatoare in documentele recent inaintate instantei. Ea se opune incercarilor lui Lou Ferrigno de a institui o tutela ordonata de instanta pentru a avea putere asupra bunurilor ei, scrie Daily Mail. De cealalta parte, starul de 71 de ani sustine ca sotia lui are „dementa avansata” si si-a acuzat propria fiica, Shanna, de „abuz asupra batranilor”, pentru ca a incercat sa o duca pe mama ei la banca pentru a retrage 500.000 de dolari. Ca raspuns, Carla il acuza pe Lou ca i-a taiat accesul la fondurile comune si ca o tine izolata pentru a o impiedica sa divorteze de el.

Intr-o declaratie semnata de ea, sotia sustine ca Ferrigno are o aventura cu o femeie pe nume Lisa, „cu care isi petrece cea mai mare parte a timpului, calatorind pentru diversele sale aparitii, care se etaleaza in fata mea chiar si atunci cand el e acasa".

Momentul in care Meghan Markle este filmata sfidand protocolul regal, viral pe TikTok - VIDEO

„Desi infidelitatea poate sa nu fie abuz, atunci cand ma supar pe el pentru ca ea e prin preajma, ma intimideaza fizic prin a se pune in fata mea si a-si folosi statura (le aminteste tuturor ca el este Hulk), pentru a ma speria si a ma controla pana la supunere. Tipa la mine si striga lucruri oribile, asigurandu-se ca inteleg ca ii distrug viata si ca lui nu-i va mai pasa de mine", sustine Carla Ferrigno.

Intr-o declaratie a avocatului lui Ferrigno, acesta a transmis: „Prioritatea lui Lou este bunastarea sotiei lui. Toate ordinele de restrictie mentionate in presa au fost suspendate de comun acord. Lou si Carla, prin intermediul avocatilor, sunt de acord sa se inteleaga si Lou spera ca vor ajunge la o concluzie amicala".

Reactia Irinei Rimes dupa ce fanii au acuzat-o ca Theo Rose a plans din cauza ei la Vocea Romaniei: „Am spus asta si public, i-am spus-o si ei...”

Carla confirma ca a fost diagnosticata cu dementa, dar avocatul ei spune ca aceasta si-a exprimat de mai multe ori, de-a lungul ultimilor ani, dorinta de a divorta si ca e constienta de asta. „Lou a decis sa puna in scena ceva ce ar putea fi descris ca o schema machiavelica pentru a incerca sa o tina pe Carla in mariaj in asa fel incat sa ramana cu toate bunurile pe care ei le-au acumulat in timpul cel or 43 de ani de casnicie", a transmis avocatul femeii. Cuplul locuieste intr-o casa de 3 milioane de dolari, achizitionata in 2019.

Lou Ferrigno a devenit cunoscut ca bodybuilder. Era rivalul lui Arnold Schwarzenegger inainte de a deveni actor. Este cunoscut mai ales pentru rolul din „The Incredible Hulk". 

Articole din aceeasi categorie