06.01.2022
Familia Carnat - in platoul emisiunii La Maruta: „A fost o situatie in care am uitat unul dintre copii fara sa ne dam seama” - FOTO/VIDEO

Familia Carnat a ajuns in platoul La Maruta. 10 la numar, toti au povestit detalii interesante din viata lor si s-au amuzat pe seama unora dintre ele. 

Teodor si Marina au povestit despre povestea lor de dragoste. „Era studenta mea. Cand am vazut-o pentru prima data la universitate mi s-a parut ca a coborat un inger pe pamant, iar dupa doar doua saptamni i-am cerut mana, chiar de ziua mea.” a povestit barbatul. 

Ei au mai comunicat ca toate numele copiilor sunt cu initialele M si T, de la Teodor si Marina, iar fiecare dintre ele inseamna ceva pozitiv. „Tamia inseamna principesa a Asiei, Malvina - floare, Tadeo - slava lui Dumnezeu, Tea - iubirea de Dumnezeu, Mateo - dar al divinitatii, Manuella - Dumnezeu este  cu noi, Teo - darul lui Dumnezeu si Mia - iubita”  au povestit cei doi.

Surpriza neasteptata din partea sotului! Vezi ce cadoul a primit interpreta Tatiana Maxian: „A fost un soc foarte mare cand acest cadou l-am primit chiar de Anul Nou” - VIDEO

Marina a povestit ca este si un blogger de succes la Chisinau si iubeste sa ajute fetele si sa imparta cu altii din experienta sa. 

Familia Carnat nu a avut niciodata bona, cei doi nu isi doresc ca copilul sa preia din calitatile altcuiva. 

Izabel Goulart a incins nisipul din St. Barts! Imaginile care i-au adus peste 150.000 de like-uri - FOTO

Ei s-au amuzat si au povestit ca a fost o situatie in care a uitat unul dintre copii la parinti. „Am mers cam 100 de metri si l-am zarit pe cumnatul meu cum imi arata ca am uitat unul dintre copii.”  povesteste Teodor. 

Drama nestiuta a Valeriei Lungu! Bloggerita a aparut in lacrimi pe retelele de socializare : „Saraca e anorexica, nu mai radeti de ea” - VIDEO

Pentru mai multe detalii si momente din viata lor vizionati emisiunea de mai jos.

Articole din aceeasi categorie