05.01.2022
Drama nestiuta a Valeriei Lungu! Bloggerita a aparut in lacrimi pe retelele de socializare : „Saraca e anorexica, nu mai radeti de ea” - VIDEO

Cunoscuta in mediul online ca fiind o creatoare de continut calitativ si atractiv pe Instagram, Valerie Lungu isi arata viata zi de zi in fata unei comunitati mari.

Se pare ca popularitatea sa ii aduce atat beneficii precum calatoriile, colaborarile si unele tinute dementiale, precum si un val mare de critica. 

Aceasta a suportat intotdeauna critici pentru ca ar fi prea slaba. 

Recent, intr-un video postat pe Tiktok, bloggerita a primit un val de ura si comentarii negative care au afectat-o in mod evident.

Internautii i-au scris: „Spaghete dansatoare; te usuci in picioare, Saraca e anorexica, nu mai radeti de ea” 

Scadal imens intre Andreea Balan si George Burcea „ Nu a platit niciodata in 2 ani pensia alimentara, iar de Craciun nu le-a cumparat nimic”

Valeria a venit ieri cu o reactie. Tanara a postat un video in care arata ca cuvintele dor, iar comentariile rautacioase o afecteaza mult. 

Valeria totusi are o comunitate mare, care a reactionat imediat la videoul postat de ea. „ Doar ea stie prin ce a trecut nu avem dreptul sa o judecam, oare ganditi inainte sa scoateti cuvintele pe gura?oare ce simte ea cand are o zi super,citeste comentariile si da de un comentariu ca asta din video” au scris ei.
 

Valeria Lungu este fiica interpretei Victoria Lungu. Aceasta este cunoscuta in mediul online, avand pe pagina de Instagram peste 340 mii de urmaritori.

Priyanka Chopra arata spectaculos intr-un costum de baie in doua culori, pe un iaht de lux. Actrita se afla in vacanta cu Nick Jonas - FOTO

Gest emotionant facut de Ina Terescenco! Bloggerita a ajutat o familie nevoiasa: „Vreau sa va spun sa nu va plangeti pe viata” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie