12.07.2022
Vrei sa arati ca un model Victoria's Secret? Afla de la fostul ingeras Miranda Kerr ce trebuie sa faci pentru a avea un corp perfect

Modelul australian si imaginea brand-ului francez Louis Vuitton, Miranda Kerr, a aparut in editia din luna iulie a revistei Harper's Bazaar din Singapore.

Intr-un interviu pentru Harper's, mama a trei copii a povestit despre stilul vestimentar pe care il adopta in viata de zi cu zi. Miranda alege mereu haine casual pentru ca cel mai important lucru pentru ea este sa se simta confortabil. Acest lucru ii permite Mirandei sa se simta increzatoare si sa emane energie pozitiva.

Mai detaliat despre secretele sale de frumusete fostul inger de la Victoria's Secret a povestit recent revistei Glamour.

Kerr practica meditatia de la varsta de 18 ani, face balet, are grija de pielea sa, fara a rata nicio procedura la cosmetolog si face mereu baie cu sare de mare si cristale de cuart.

A adaugat 8 kilograme timp de o luna si este in cautarea unui psiholog. Ce destainuiri neasteptate a facut Ludmila Adamciuc despre perioada prin care trece: „A inceput totul intr-o dimineata.”

De asemenea modelul se alimenteaza mereu sanatos. Dimineata aceasta consuma suc de telina presat la rece, iar seara, ceai linistitor din frunze proaspete de cimbru.„Sunt foarte multumita de pielea mea”, recunoaste Miranda. 

Miranda May Kerr este un fotomodel australian, care de la varsta de 13 ani a inceput sa pozeze ca model. Ea a lucrat printre altele la agentia Victoria’s Secret si Maybelline.

Cardi B - dezvaluiri sincere despre modul in care isi educa copiii si cum a schimbat-o pe ea maternitatea

Articole din aceeasi categorie