14.02.2021
Dragostea lor nu stie cifre! Cupluri celebre din showbizul moldovenesc, pentru care diferenta de varsta nu a insemnat nimic

Dragostea nu are nevoie de mari explicatii! Iubesti pentru ca asta simti si atat. Persoana iubita este acel om care te face sa fii fericit, apreciat, respectat si cel mai important, sa fii iubit, iar atunci cand intalnesti acest om, diferenta de varsta, nationalitatea sau alte detalii nu mai au nicio importanta.

Astazi, de ziua tuturor indragostilor, Perfecte.md iti aduce aminte de cuplurile din showbizul de acasa pentru care diferenta de varsta nu a fost un impediment in intemeierea unei familii.  

Interpreta Natalia Barbu si omul de afaceri, Nicolae Sota

Subiect foarte discutat atat in presa din Republica Moldova, cat si din Romania, a fost casatoria interpretei Natalia Barbu (41 de ani), cu miliardarul Nicolae Sota (67 de ani). Diferenta de varsta dintre ei se pare ca a fost un detaliu mult prea neimportant, fiindca la scurt timp de la cel mai frumos eveniment din viata lor - nunta, sotii Sota au anuntat ca vor deveni parinti. Cei doi il cresc impreuna pe baietelul lor, Victor.

Citeste si: Natalia Barbu – despre criticile asupra sa, dupa casatoria cu Tony Sota: „Am plans, dar… Majoritatea dintre noi nu credem ca oamenii pot sa iubeasca asa.”

Dirijorul Ion Dascal si interpreta Rodica Buhna

Diferenta de varsta pare sa nu reprezinte un inconvenient nici pentru dirijorul Ion Dascal (69 de ani) si interpreta Rodica Buhna (40 de ani). Acestia formeaza un cuplu frumos, iar acum doi ani au devenit parintii unui baietel.

Citeste si: Rodica Buhna - despre sotul ei, Ion Dascal: "M-a impresionat prin bunatatea sa..." Afla ce declaratii curioase au facut artistii

Modelul Xenia Deli si omul de afaceri, Osama Al-Sharif 

Un alt cuplu care demonstreaza ca dragostea nu tine cont de varsta este Xenia Deli (31 de ani) si Osama Al-Sharif (67 de ani). Desi moldoveanca a intrat in gura presei atunci cand s-a casatorit cu miliardarul egiptean, zvonurile se dezmint. Cei doi sunt extrem de fericiti si au impreuna o fetita, Anastasia.

Citeste si: Tanar si chipes. Cum arata primul sot al Xeniei Deli, originar din America

Actrita Ana Barduc si regizorul Valeriu Jereghi

Regizorul Valeriu Jereghi (72 de ani) si actrita Ana Barduc (38 de ani) sunt unul dintre cuplurile care sparg stereotipurile, iar diferenta de 34 de ani dintre ei nu pare ca i-ar stingheri. S-au cunoscut in timpul filmarilor, iar curand, ceea ce parea a fi un film, a devenit realitate. Cei doi au impreuna o fetita, Emilia. 

Citeste si: Succes important pentru lumea cinematografiei din Moldova! Valeriu Jereghi a povestit cat de frumos au fost apreciate cateva productii autohtone in afara tarii

 

Interpreta Kornelia Stefanet si instrumentistul Marcel Stefanet

Cei 18 ani care-i despart nu par sa fi contat vreodata pentru Kornelia si Marcel Stefanet. S-au casatorit cand el avea 37 de ani, iar ea 19 si, chiar daca de atunci au trecut 8 ani, artistii par la fel de indragostiti ca la inceput. Rodul iubirii lor este micuta Alexandra. 

Citeste si: Kornelia si Marcel Stefanet - vacanta cu peripetii! „Pe langa bagaje pierdute si nerecuperate, deocamdata, si zboruri pierdute ce mai urmeaza...?”

Modelul Anastasia Fotachi si omul de afaceri, Gabriel Stati

In februarie 2019 milionarul Gabriel Stati (44 de ani) si modelul Anastasia Fotachi (25 de ani) bifau prima aparitie impreuna, dupa ce o buna perioada de vreme si-au ascuns relatia de ochii lumii. Cei doi apar tot mai des impreuna la evenimente mondene, dar si pe pagina ei de Instagram, iar la evenimentul monden marca VIP Fashion, aceasta a venit insotita de mama lui Stati, semn ca relatia celor doi este una destul de solida. Intre Gabriel si Anastasia este o diferenta de 19 ani.

Citeste si: Gabriel Stati a dat o mega petrecere de ziua lui. Anastasia Fotachi – superba intr-o tinuta all-white

Actorii Anatol Durbala si Olesea Svecla

Cuplul de actori format din Olesea Svecla (31 de ani) si Anatol Durbala (50 de ani) nu au dat nicio importanta diferentei de varsta, pentru ca in relatia lor a prevalat iubirea. Acum cei doi sunt o familie fericita si cresc impreuna doi copii: pe Cassandra si Dragomir. Intre cei doi soti e o diferenta de 19 ani.

Citeste si: Baiatul mamei si fata tatei! Imagini de poveste cu familia Svecla-Durbala

Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie