01.10.2019
Gabriel Stati a dat o mega petrecere de ziua lui. Anastasia Fotachi – superba intr-o tinuta all-white
Milionarul Gabriel Stati si-a intampinat cu mult fast cei 43 de ani, alaturi de iubita, prieteni si apropiati.

Acesta a adunat toata lumea buna intr-un local cochet din capitala, unde si-a sarbatorit aniversarea. Invitatii serbarii au fost alesi pe spranceana, iar printre ei s-au numarat designerul Olga Blanc, modelul Adela Prisacaru, prezentatoarea Gabriela Antocel. Invitatii s-au delectat cu muzica live, iar unul dintre cei care au infierbantat petrecerea a fost rapperul Broono.

Iubita omului de afaceri, Anastasia Fotachi a strans toate privirile de admiratie ale celor prezenti. Imbracata intr-un costum alb, asortat cu o pereche de pantofi si geanta nude, aceasta a adus aminte de-o mireasa parca.

Spre finalul serii, omagiatului i-a fost adus tortul cu lumanari pe el. Straniu doar ca cifra indicata pe varful desertului era 34 si nu 43. Au gresit cei responsabili cifra, au glumit sau si-a dorit Gabriel Stati sa dea inapoi vreo 10 ani? Asta nu o stim.

Amintim ca Gabriel Stati este fiul lui Anatol Stati, un functionar de stat sovietic, care ulterior a devenit un prosper om de afaceri. 

Acesta a fost casatorit cu Natalia Diacov, fiica lui Dumitru Diacov. Cei doi au impreuna 3 copii: Raluca, Tristan, Nichita.

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie