17.08.2023
Doina Sulac - fotografie rara alaturi de fiul ei! Cat de mult a crescut - FOTO

In luna martie a acestui an, Doina Sulac a devenit mama pentru a doua oara. Aceasta a adus pe lume un baietel perfect sanatos.

Desi Doina este mai discreta in ceea ce priveste viata ei personala, recent, aceasta a facut o exceptie.

Artista a distribuit pe contul ei personal de Instagram o fotografie alturi de baietelul sau. In imagine ea il tine in brate cu blandete pe copilas.

Dupa cum putem observa, Doina Sulac inca evita sa publice poze cu chipul bebelusului.

Mezinul dinastiei Botgros isi sarbatoreste ziua de nastere! Mesajul emotionant scris de Adriana Ochisanu pentru fiul ei, Cristian - FOTO

In mai putin de o ora de la postarea fotografiei adorabile, aceasta a adunat peste 100 de aprecieri din partea fanilor, dar si cateva mesaje transmise in sectiunea de comentarii.

Doina Sulac este o interpreta de muzica populara si compozitoare din Republica Moldova. Este fiica renumitului interpret basarabean Nicolae Sulac.

A debutat pe scena la varsta de patru ani, cand in cadrul unei seri de creatie a tatalui sau, a interpretat piesa Angelei Moldovan, „Mi-am cusut bondita noua”, fiind acompaniata de Orchestra Lautarii. La varsta de 13 ani si-a lansat primul CD.

S-a casatorit la 16 ani, fiind inca eleva de liceu. Tot atunci a nascut-o pe Nicoleta, fetita ei. La scurt timp dupa casatorie, a divortat de sotul ei, vioristul Ion Cipilencu.

Nasul de botez al Doinei este dirijorul Nicolae Botgros, conducatorul Orchestrei Lautarii.

Pe ultima suta de metri! Olga Verbitchi a facut publica o secventa din noua ei piesa: „Mai e putin si cantam impreuna refrenul vostru preferat” - VIDEO

La data de 7 octombrie 2022, interpreta s-a casatorit cu Isidor Tanase. Cei doi au impreuna un baietel.

Articole din aceeasi categorie