15.11.2023
Matt LeBlanc, mesaj emotionant pentru Matthew Perry, la doua saptamani de la moartea acestuia: „Esti in sfarsit liber”

Matt LeBlanc a transmis un mesaj induiosator pentru Matthew Perry, la doua saptamani de la moartea actorului.

Matt LeBlanc a transmis un mesaj individual dupa moartea colegului de platou din „Friends”, Matthew Perry. Actorul in varsta de 56 de ani a intrat marti, 14 noiembrie, pe Instagram pentru a vorbi despre pierderea lui Perry, care a murit aparent inecat pe 28 octombrie, la varsta de 54 de ani.

Matt LeBlanc si Matthew Perry au interpretat unele dintre cele mai iconice personaje din industria de film. Joey si Chandler din „Friends” au ajuns cunoscuti publicului larg pentru prietenia lor stransa si unica, prietenie care s-a mentinut si in viata reala. Matt LeBlanc isi aminteste cu nostalgie despre acele vremuri, in care erau aproape de nedespartit.

Matt LeBlanc, omagiu emotionant pentru Matthew Perry

La doua saptamani de la moartea lui Perry, colegii sai de platou au transmis cate un mesaj emotionant despre bunul lor prieten, care a avut un impact semnificativ in vietile lor. In stilul sau caracteristic, LeBlanc a incheiat mesajul emotionant cu o gluma care dateaza de multi ani.

„Matthew, Imi iau ramas bun cu inima stransa. Momentele pe care le-am petrecut impreuna sunt, sincer, printre cele mai frumoase din viata mea.
A fost o onoare sa impart scena cu tine si sa te numesc prietenul meu. Voi zambi mereu cand ma voi gandi la tine si nu te voi uita niciodata. Niciodata. Intinde-ti aripile si zboara, frate, esti in sfarsit liber. Cu multa dragoste. Si cred ca vei pastra cei 20 de dolari pe care mi-i datorezi.”, este mesajul transmis de Matt LeBlanc la o fotografie cu cei doi postata pe Instagram.

Kim Kardashian, aparitie de senzatie la un eveniment de la Hollywood. Vedeta a atras toate privirile - FOTO

Cei doi au fost prieteni si in afara platoului de filmat

In timpul unui interviu acordat in 2015 pentru People, LeBlanc a spus ca Perry era ca un „frate mai mic” al sau. Desi LeBlanc a recunoscut anul urmator ca nu se mai vedea asa des cu Perry, el a sustinut ca asta a fost ceea ce a facut ca relatia lor sa fie atat de speciala.„Il iubesc pe tipul asta!. Pot sa nu-l vad timp de cinci ani si apoi sa ajungem intr-o camera impreuna si sa avem inca acea comunicare unul cu celalalt. Este uimitor, intr-adevar. Zece ani intr-o cladire fara ferestre si cu usile incuiate, am ajuns sa ne cunoastem destul de bine.”, a spus el despre starul din „Odd Couple”.

Gogosile din Dubai au ajuns la Emilian Cretu: „Tu esti sanatoasica la cap?” - VIDEO

Lupta de zeci de ani a lui Perry cu dependenta a inceput la doar trei ani dupa ce cei doi au inceput sa lucreze impreuna. Vedeta din „Fools Rush In” a ajuns sa mearga de doua ori la dezintoxicare in timpul serialului, intre 1994 si 2004. De fapt, el a dezvaluit anul trecut ca prietenii si colegii sai de distributie l-au confruntat in legatura cu dependenta sa la apogeul carierei lui, ceea ce l-a fortat sa intre la tratament.

In timp ce luptele sale cu dependenta si-au pus amprenta asupra relatiilor lui, toate cele sase vedete principale din „Friends” s-au reunit in 2021 pentru un film, care se pare ca ar fi fost ultima data cand au fost cu totii in aceeasi camera.

Articole din aceeasi categorie