27.02.2021
Organizau concursuri unde ofereau apartamente, masini, telefoane si bani, insa acum au renuntat la ele. De ce familia Fainescu nu mai apeleaza la giveaway-uri pe Instagram? „Popularitatea poti s-o faci intr-o zi, dar brandul se face in zece ani.”

Recent au anuntat ca asteapta cel de-al doilea copil, un baietel si au mers tocmai la manastire sa-i aleaga numele, iar acum nu se sfieste sa-si arate burtica de graviduta public, in diferite fotografii, in care apare dezgolita frumos.

Citeste si :  Printul William incurajeaza vaccinarea si avertizeaza cu privire la mesajele de dezinformare in mediul virtual

Invitati in platoul emisiunii O Seara Perfecta, Valeria si Victor Fainescu au vorbit despre familie si dragoste, impreuna cu fetita lor, Victoria. „Este prima emisiune in care acceptam sa venim in trei.”

In mediul online, cuplul are peste 300 de mii de urmaritori. „Experienta aceasta o avem mai mult de trei ani si nu din prima iti reuseste. Am avut multe incercari, multe experimente, multe esecuri, dar din esecuri am inteles ce sa facem si cum sa facem...Inceputul a fost cu poze si video profesionale, dar oamenii nu acceptau asta, scriau multe mesaje si noi am inteles ca decat sa fie totul profesional, am zis sa trecem pe ceva mai familiar si mai aproape de suflet.”

Valeria si Victor traiesc o poveste frumoasa de dragoste. „Avem o istorie interesanta. Intr-adevar, dragoste la prima vedere exista. Prima data cand l-am vazut pe Victor am zis wow ce barbat!”, spune Valeria.

„Eu pe atunci eram in cautare. Aveam scris pe o foaie ca trebuie la 25 de ani sa ma casatoresc, la 26 copil. Aveam si o mapa creata cu rochia miresei, costumul mirelui. Multi ani m-am pregatit.”, a povestit Victor.

Priveste interviul in intregime si afla ce emotii a avut Victor atunci cand a aflat ca Valeria va aduce pe lume un baietel, despre profilul de Instagram al Victoritei, dar si despre concursurile pe care le organizeaza pe retelele de socializare.

Citeste si :  „Cand o sa fiu eu presedinte, si suvite o sa imi pun, si botox, si gene.”  Emilian Cretu vine in apararea Maiei Sandu, care este criticata pentru faptul ca si-a vopsit parul
Articole din aceeasi categorie