13.01.2021
Mama a sapte copii - look de milioane. Cum a pozat Marina Carnat impreuna cu toata familia

Mama a sapte copii, Marina Carnat, arata de milioane. Ea a publicat niste imagini din cadrul unei sesiuni foto in care apare impreuna cu toata familia. Aceasta a imbracat un costum calsic alb, ceea ce i-a marcat perfect silueta.

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat, iar recent a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca avand sapte copii.

Anterior, ea a mentionat ca nu cheltuie bani pe haine, obiecte casnice sau vacante, iar toata investitia se axeaza pe produse alimentare. 

Totodata, Marina a specificat ca nu sunt necesare sume enorme pentru a putea intretine o familie mare, ci este nevoie doar de energie si timp. „Deci, poti sa-ti permiti o familie numeroasa? Da! Depinde dupa ce reguli te conduci! DAR... eu zic ca ceea ce trebuie sa ai aici e - timp si energie suficienta, dar nu bani mai multi!⁣”, a zis ea.

 

 

 

Marina Carnat si cunoscutul avocat, Teodor Carnat s-au cunoscut in anul 2002, pe cand ea era studenta in primul an la Facultatea de Drept, iar el ii era profesor. Cei doi sunt parintii a 7 copii, domnul Carnat avand si o fiica mare din prima casnicie.

Citeste si :  Marina Carnat - despre cum e sa cresti 7 copii. „Vreau sa combat ideea ca, a avea mai mult de 2 copii si sa traiesti confortabil, ar fi de domeniul luxului!⁣” 
Articole din aceeasi categorie