10.02.2023
Cum o rasfata printul William pe Kate Middleton dupa ce adorm copiii. Ritualul pe care cei doi il au de foarte multi ani - FOTO

Kate Middleton a dovedit ca este o femeie puternica, jongland atat cu cresterea celor trei copii, cat si cu indatoririle regale. Chiar daca se descurca de minune sa faca totul singura, printul William nu o lasa la greu, ci este acolo pentru a-i oferi suportul de care are nevoie. Mai mult, acesta chiar a inventat un ritual cu care o rasfata pe printesa de Wales la finalul zilei. 

Printul Wiliam si Kate Middleton au impreuna trei copii, pe printul George, in varsta de noua ani, pe printesa Charlotte, in varsta de sapte ani, si pe printul Louis, in varsta de patru ani. Kate a vorbit in nenumarate randuri despre dificultatile de a creste trei copii, desi primeste ajutor din partea bonei si a sotului ei. 

Secretul persoanelor cu ochi albastri. Ce le face mai speciale decat restul din punct de vedere genetic - FOTO

Printesa isi doreste sa se implice cat poate de mult in indatoririle regale, astfel este mereu plecata la evenimente in care isi promoveaza proiectele caritabile, mai ales de cand a primit un nou titlu dupa moartea Reginei Elisabeta. William stie cat de greu este sa te ocupi de toate, astfel ca o ajuta cu fiecare ocazie pe sotia sa. 

A fost acceptata la actorie in Los Angeles! Interpreta Emily Istrate s-a lansat pe piata muzicala din Romania, insa nu renunta la studii: „Nu stiu daca o sa merg anul acesta...” - VIDEO

Un prieten apropiat al celor doi a declarat ca William o rasfata intr-un mod deosebit pe Kate dupa ce isi culca copiii, lucru care o ajuta pe printesa de Wales sa isi incarce bateriile pentru urmatoarea zi. Potrivit sursei, odata ce copiii se afla in paturile lor, William ii pregateste sotiei sale bautura preferata - un gin tonic.  

O bloggerita populara din Italia a incercat cateva gustari fabricate in Moldova. Vezi ce reactie a avut aceasta cand a mancat pepene verde conservat - VIDEO

„William ii face in fiecare seara un gin tonic lui Kate. Cei doi au grija unul de celalalt, dar in moduri diferite. Kate gestioneaza tot ce tine de copiii lor si este foarte implicata in fiecare activitate a acestora. William stie aceste lucruri si face orice ca ea sa se relaxele la finalul zilei”, a declarat prietenul apropiat al printilor.

Articole din aceeasi categorie