10.02.2023
O bloggerita populara din Italia a incercat cateva gustari fabricate in Moldova. Vezi ce reactie a avut aceasta cand a mancat pepene verde conservat - VIDEO

Italianca Mia Walcontrario care este activa pe social media si are o comunitate de aproape 200 de mii de urmaritori pe Tik Tok, a publicat recent, un filmulet ce a atras atentia internautior din Republica Moldova.

Aceasta a inregistrat un filmulet in care incearca 3 gustari fabricate in tara noastra. „Incerc gustari din Moldova.”, a mentionat Mia.

In primul rand Walcontrario a gustat dintr-un borcan cu pepeni verzi, murati. „Cu siguranta aceasta ma intriga in primul rand, adica pepenele verde conservat. Mirosul nu este cel mai bun. Gustul este exact acelasi ca mirosul. Nu imi place. Imi vne sa mananc un castravete.”

Nicolina Bucataru - criticata dur dupa ce a publicat imagini indraznete pe social media! Vezi cum a reactionat fotograful Nathaniel Kowalsky - FOTO/VIDEO

Cea de-a doua gustare a fost, de fapt, o bautura nealcoolica. „Acum sa trecem la aceasta bere fara alcool. Berea fara alcool nu este pentru mine.”, a spus Mia Walcontrario.

In cele din urma bloggerita a incheiat filmuletul pe o nota pozitiva. Aceasta a gustat cateva ciocolate autohtone si a ramas extrem de incantata de gustul lor.

„Ciocolatele sunt cu siguranta de 10.”, a povestit Mia.

A fost acceptata la actorie in Los Angeles! Interpreta Emily Istrate s-a lansat pe piata muzicala din Romania, insa nu renunta la studii: „Nu stiu daca o sa merg anul acesta...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie