03.05.2021
Cum arata fiul de 13 ani al Tinei Karol, care se afla la Londra? Baiatul este copia raposatului sau tata

Singurul fiu al Tinei, Karol Veniamin, studiaza de la varsta de 8 ani la o scoala prestigioasa din Marea Britanie, iar anul acesta de Paste, artista a putut sa-l vada doar prin video call.

Tina Karol a devenit mama in 2008, iar cand baiatul ei a implinit varsta de 8 ani, celebra ucraineanca a decis sa-l trimita la studii la Londra. De atunci, Veniamin invata in una dintre cele mai prestigioase institutii de acolo - Repton Preparatory School. Costul unui an universitar la o asemenea scoala este de aproximativ un milion de grivne (648800 de lei moldovenesti).

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, familia Tinei Karol nu s-a putut reuni complet. Interpreta si-a vazut fiul prin intermediul unei aplicatii online si a publicat o fotografie cu adolescentul in Instastories, cu descrirea „Speranta mea”. Veniamin a purtat in ziua de Paste o camasa cu elemente traditionale, iar printre bucatele de pe masa de sarbatoare s-au numarat cozonacul si ouale vopsite.

Este de remarcat faptul ca adolescentul seamana izbitor cu tatal sau, Eugeny Ogir, care a fost rapus de cancer cand Veniamin avea doar 5 ani.

Desi se afla la Londra, fiul artistei este gazduit de o familie ucraineana, stabilita acolo. Acest lucru l-a decis Tina atunci cand l-a inscris pe Veniamin la studii. Ucraineanca spune ca i-a fost greu sa se desparta de singurul ei copil, insa dorinta de a-i oferi o educatie buna a fost mai presus de orice.

Vezi si: Tina Karol ii calca pe urmele lui Dan Balan. Ucraineanca si-a intristat fanii cu vestea ca nu va mai face parte din show-ul „Vocea Ucrainei”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie