05.01.2022
Chiar de ziua lui de nastere, Emilian Cretu le-a prezentat tuturor noul sau membru al familiei: „Ia uitati-va cu cine eu am sa dorm la noapte” - VIDEO

Astazi, actorul Emilian Cretu implineste 35 de ani, iar cu ocazia acestei minunate zile, el a decis sa isi mareasca familia cu inca un membru si l-a prezentat tuturor pe pagina sa de Instagram.

Inainte de ziua aniversarii, Emilian a fost intrebat ce cadou si-ar dori si, in gluma, el a aratat poza unei pisici de rasa Maine Coon, care provine din SUA si este cea mai mare ca dimensiune dintre toate pisicile domestice, spunand ca asta e ceea ce el isi doreste. 

Zis si facut! Dupa ora 12 noaptea, visurile devin realitate si in casa lui Emilian a aparut noul membru al familiei. 

Bloggerita Dina Saeva - acuzata de frauda! Pierderi de milioane si un giveaway esuat

Emilian a distribuit mai multe filmulete in story, fiind in compania unui motanas roscat, cu ochi de un galben aprins. 

„Poti ajunge sa castigi 10 mii de dolari pe luna!” Cu ce se ocupa si cum arata romanca de succes plecata la Dubai - FOTO

Il cheama Jazzmen, e inca micut si timid, insa deja este destul de mare dupa dimensiune. „Faceti cunostinta cu Jazzmen. Ia uitativa cu cine eu am sa dorm la noapte”. 

„Primele minute el a fost foarte agitat, dar acum vad ca deja ii place joaca. Este dragostea mea, frumosul meu”, spune Emilian cu un glas alintator.

Emilian pare foarte entuziasmat de Jazzmen. Se joaca cu el, il alinta, il mangie si este foarte incantat de compania acestuia. 

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie