21.04.2022
Iubitul Rihannei, certat cu legea! A$AP Rocky a fost arestat de politistii din Los Angeles

Rihanna, in varsta de 34 de ani, nu are deloc liniste inainte de a deveni mama. Daca saptamana trecuta, iubitul ei era acuzat de infidelitate, de aceasta data, el a fost arestat in Los Angeles in legatura cu un schimb de arme la care a luat parte anul trecut.

A$AP Rocky, iubitul de 33 de ani al Rihannei si tatal copilului artistei, are un trecut tumultos care pare sa il ajunga din urma si sa ii creeze probleme. Miercuri, 20 aprilie, artistul a fost arestat de politistii din Los Angeles pentru un eveniment la care a luat parte anul trecut, conform Pagesix.com.

Rihanna, in cea mai golasa tinuta de pana acum 

Rocky, al carui nume real este Rakim Mayers, a fost investigat de oamenii legii pentru presupusa sa implicare intr-un schimb de focuri care a avut loc in data de 6 noiembrie 2021. Conform comunicatului emis de catre politisti, o cearta intre „doua cunostinte” a escaladat si suspectul a inceput sa traga cu o arma in victima. In urma impuscaturii, suspectul si alti doi barbati au fugit de la fata locului. In urma cercetarilor, politistii au ajuns la concluzia ca cel care a tras focurile de arma a fost nimeni altul decat iubitul artistei. 

Primul interviu al Tatianei Heghea de cand a anuntat ca este insarcinata! Cum se simte artista pe ultima suta de metri si ce dezvaluiri fascinante a facut despre sarcina: „Cand am inteles ca port sub inima un pui de om, eram in cea mai aglomerata perioada din viata unui artist..”- VIDEO

Nu este pentru prima data cand rapperul are probleme cu legea. In anul 2019, el a petrecut o luna de inchisoare intr-un pentienciar din Suedia, dupa ce a participat la o lupta de strada cu niste personaje cunoscute pentru activitatea lor de traficare a substantelor interzise. 

Iubitul Rihannei, acuzat de infidelitate

In urma cu putin peste o saptamana, rapperul era acuzat de un blogger de moda de faptul ca ar avea o relatie cu o creatoare de pantofi de origine romana, cu care ar fi colaborat anterior. Reprezentantii artistului au negat despartirea dintre Rihanna si Rocky, iar mai tarziu ei au fost surprinsi plimbandu-se de mana pe strazile din tara natala a artistei, Barbados. La intoarcerea in Statele Unite ale Americii, Rocky nu a avut parte de prea multa liniste pentru ca, iata, a fost gasit vinovat pentru o fapta pentru care spera sa poata scapa basma curata.

Horoscop 21 aprilie 2022. Zodia care intra in conflict cu colegii de munca

Rihanna se pregateste sa devina mama

Rihanna este insarcinata si urmeaza sa nasca in orice moment. Pe parcursul celor noua luni de sarcina, frumoasa artista a imbracat tinute foarte provocatpare, cu burtica la vedere, iar articolele vestimentare din latex, cu multe decupaje, au fost nelipsite. Rihanna s-a simtit mai frumoasa ca oricand si a radiat de fericire, iar acest lucru a putut fi observat lejer, cu fiecare aparitie publica pe care a bifat-o.

Articole din aceeasi categorie