29.11.2022
Michelle Obama, cu sinceritate despre relatia cu Barack Obama: “Casnicia noastra nu a fost niciodata perfecta!”

Michelle si Barack Obama au sarbatorit luna trecuta 30 de ani de casnicie! Fosta Prima Doamna a Americii se afla in plin proces de promovare a noii sale carti “The Light We Carry” (n.red Lumina din noi – Cum sa invingi in momente dificile).

Noua carte a lui Michelle Obama este in top vanzari la o saptamana de la lansare. 

Chiar daca ambii sunt luptatori, in casa lor predomina armonia! Luptatoarea Anastasia Nichita - in premiera la TV alaturi de iubitul sau: „El a fost cel care m-a sustinut cel mai mult inainte de a pleca la campionatul mondial” - VIDEO

Recent, sotia lui Barack Obama a impartasit cateva ganduri despre casnicie si relatii cu cei peste 51,6 milioane de urmaritori de pe Instagram. 

“Ca adult, am locuit in mai multe locuri, dar, in ceea ce ma priveste, am avut doar o singura casa adevarata. Casa mea este familia mea. Casa mea este Barack.

Dar iata cum sta treaba: casnicia noastra nu a fost niciodata perfecta. Unul dintre noi are mereu nevoie de mai mult sau da mai mult. Trebuie sa fim dispusi sa ne ascultam unul pe celalalt, cu sinceritate si fara defensiva. Doar atunci putem evolua impreuna.

De-a lungul anilor, o multime de tineri m-au intrebat despre casatorie. Iar raspunsul meu de obicei suna cam asa: "Nu, nu, nu trebuie sa te pregatesti pentru perioade lungi de discordie si disconfort. Trebuie sa inveti cum sa faci compromisuri reale. Cosmetizarea unei relatii in timpul ei iti va crea probleme atunci cand te vei casatori. Hartia nu te ajuta sa treci peste probleme atunci cand traiesti cu cineva zi de zi. 

Asa ca trebuie sa te intrebi: Ce incerci sa obtii din aceasta relatie? Te-ai gandit cu adevarat la asta? Vrei o nunta sau vrei un parteneriat pe viata? Acestea sunt doua lucruri foarte diferite. Raspundeti la intrebare: Cine suntem si cine vrem sa fim? Acum vreau sa aud de la voi. Ce sfat ati impartasi despre casatorie sau despre relatii? #TheLightWeCarry”, a scris Michelle Obama pe Instagram. 

Michelle a postat si un colaj foto cu sotul ei, care s-a bucurat de aprecierea a peste 4,7 milioane de internauti.

Michelle si Barack Obama sunt casatoriti de 30 de ani si au doua fiice impreuna. 

Articole din aceeasi categorie