28.11.2022
Tatal lui Filip Kirkorov a implinit 90 de ani! Vezi cum l-a felicitat Natalia Gordienko pe acesta in cadrul concertului sau aniversar - FOTO

Acum cateva zile, Bedros Kirkorov, tatal cunoscutului interpret Filip Kirkorov si-a sarbatorit cei 90 de ani intr-un mod mai deosebit. El a avut parte in aceasta zi de un concert in cadrul caruia au venit mai multi artisti pentru a-l felicita.

Natalia Gordienko a fost si ea prezenta pe marea scena. Artista de la noi a publicat cateva imagini pe pagina sa de Instagram din cadrul aniversarii.

Simte spiritul si magia sarbatorilor de iarna! Cleopatra Stratan, impreuna cu Edward Sanda, Codruta Filip si Valentin Sanfira au lansat un colind: „Avem nevoie de energie si voie buna in prag de sarbatori” - FOTO/VIDEO

Dupa ce l-a felicitat, Gordienko i-a oferit lui Bedros Kirkorov si un buchet deosebit de flori.

„Doresc tuturor sa iubeasca viata, scena si muzica la fel de mult ca Bedros Kirkorov! Este incredibil cat de multa energie si iubire exista in aceasta persoana. Aniversare placuta!”, a spus Natalia pe pagina sa de Instagram.

O Seara Perfecta a fost una dintre primele emisiuni TV la care a fost invitata! Afla de la Iuliana Beregoi care a fost cel mai memorabil moment pe care l-a trait in platou: „O sa ramana cu siguranta in mintea mea” - VIDEO

Bedros Kirkorov este un cantaret si lider de trupa bulgar si rus de origine armeana. A primit titlul de Artist al Poporului Rusiei; si este tatal lui Philipp Kirkorov.

Natalia Gordienko este cantareata si dansatoare din Republica Moldova. A participat la Concursul Muzical Eurovision 2006, impreuna cu Arsenium si la Concursul Muzical Eurovision 2021, cu piesa Sugar, unde a reusit sa se califice in finala. Aceasta are un fiu pe nume Cristian.

Articole din aceeasi categorie