18.07.2022
Cat de mult s-a schimbat! Vezi cum arata acum fiul Kseniei Sobchak in varsta de 5 ani - FOTO

In 2016, jurnalista Ksenia Sobchak, casatorita la acel moment cu Maxim Vitorgan, a adus pe lume primul ei copil, un baietel pe nume Platon. Dupa 3 ani, cuplul s-a despartit, dar continua sa-si creasca copilul. In ciuda programului incarcat, fostii soti incearca intotdeauna sa dedice cat mai mult timp fiului lor. Recent, Ksenia Sobchak a plecat in vacanta cu Platon.

Mama si fiul petrec mult timp impreuna, relaxandu-se si bucurandu-se de soare.

Ksenia nu uita sa se impartaseasca in mediul online cu noi fotografii de familie. Cu cateva zile in urma, Sobchak a publicat cateva imagini cu fiul ei care este deja mare.

Frumosi si indragostiti! Vezi cum arata fiica Monicai Bellucci si iubitul acesteia - FOTO

Dupa divortul de Maxim Vitorgan, Ksenia Sobchak s-a casatorit cu regizorul de teatru Konstantin Bogomolov. In 2019 cei doi si-au oficializat relatia.

Ksenia Sobciak este prezentatoare de televiziune si radio, actrita, jurnalista, activista sociala si politica rusa. Ea a devenit cunoscuta publicul larg in calitate de gazda si prezentatoare a reality show-ului Dom-2.

Talentul se mosteneste in familia Botgros! Vezi interpretare emotionanta la vioara a lui Cristian, fiul Adrianei Ochisanu si a lui Corneliu Botgros - VIDEO

Articole din aceeasi categorie