01.09.2022
Cat de frumoasa e fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica: „Nu-mi vine a crede ca s-a scurs timpul atat de repede...” - FOTO

Moment emotionant pentru Andreea Marin, care a postat o fotografie superba cu fiica ei.  Violeta, fetita nascuta in timpul relatiei cu Stefan Banica jr, a inceput liceul in aceasta saptamana. Cu aceasta ocazie, „zana” si-a facut aparitia in curtea scolii pentru a fi alaturi de fata ei. „Nu-mi vine a crede ca s-a scurs timpul atat de repede”, a precizat Andreea Marin.

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au fost casatoriti din 2006 pana in 2013. Fiica lor are acum 14 ani si merge la un liceu privat, nu la stat. Pe 29 august, Violeta a pornit la drum un nou an scolar.

Prezenta la prima zi de scoala a fiicei sale, Andreea Marin a publicat o fotografie superba, dar si un mesaj plin de candoare. „Dumnezeu stie cel mai bine cate lacrimi, emotii, batai de inima se ascund in spatele zambetului de mama”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram, mentionand totodata cat de mare s-a facut fata ei si ce repede s-a scurs timpul.

Fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica Jr. a inceput liceul. Violeta si-a emotionat mama

Meghan Markle a dezvaluit detalii nestiute din timpul nuntii sale cu printul Harry: „Nu am putut sa impartasesc acest lucru pana acum”

„La fiecare inceput de an scolar, de cand era de-o schioapa, facem fotografia acestei zile impreuna, in curtea scolii. Evit sa o numesc "liceu" acum, desi am fata mare, doar doua imagini ca aceasta ne mai despart de absolvire si de studiile superioare, nu-mi vine a crede ca s-a scurs timpul atat de repede... Dumnezeu stie cel mai bine cate lacrimi, emotii, batai de inima se ascund in spatele zambetului de mama... Si ce nesfarsita dragoste!”, a scris Andreea Marin pe contul ei de Instagram.

Recent, in timpul unui podcast, Andreea Marin a oferit cateva sfaturi de aur si a explicat ce rol au avut tatal ei si alti oameni dragi, de-a lungul timpului.

„Oamenii acestia m-au dus pe calea asta a binelui. Si mi-au zis: lupta pentru ceea stii ca e just. Nu te da deoparte din calea unui vis pe care il ai pentru ca altii nu vor sa-l implinesti. Intrebarea e: 'E justa calea? Tu vrei sa-l implinesti?'”, a precizat vedeta in timpul conversatiei din podcastul „Te Ascult cu Ilinca Vandici”.

O relatie atipica! Fosta si actuala sotie ale unui barbat au devenit cele mai bune prietene si nucleul care a unit cele doua familii

Articole din aceeasi categorie