01.09.2022
O relatie atipica! Fosta si actuala sotie ale unui barbat au devenit cele mai bune prietene si nucleul care a unit cele doua familii

Mai rar o relatie ca cea dintre Megan Stortz si Tiffany Paskas, fosta si actuala sotie ale lui Mike, un barbat de 38 de ani. Cele doua au devenit cele mai bune prietene si impreuna formeaza nucleul familiilor lor, acum unite.

Megan si Tiffany sunt de nedespartit si se vad aproape zilnic. Prima este fosta sotie a lui Mike si are un copil de 11 ani cu acesta, in timp ce cea de-a doua este actuala lui partenera. In primii patru ani de relatie dintre Tiffany si Mike, femeile nu au vorbit deloc, dar totul s-a schimbat radical. Acum merg in toate vacantele impreuna si petrec cele mai importante momente de familie in formula extinsa, alaturi de soti si copii. In plus, legatura dintre cei doi fosti parteneri de viata, Megan si Mike, s-a imbunatatit radical, ambii fiind mult mai implicati in a-l creste armonios pe fiul lor. 

Meghan Markle a dezvaluit detalii nestiute din timpul nuntii sale cu printul Harry: „Nu am putut sa impartasesc acest lucru pana acum”

Cele doua prietene au inceput sa faca si clipuri pe TikTok impreuna, pentru a le incuraja si pe alte femei care se afla in aceeasi situatie sa gaseasca o cale de mijloc si sa se inteleaga, mai ales pentru binele copiilor, dar si pentru confortul lor sufletesc.

Megan a fost cea care a facut primul pas si, la patru ani de cand a cunoscut-o pe actuala partenera a fostului ei sot, i-a trimis o sticla cu sampanie si un bilet in care i-a multumit ca se poarta frumos cu fiul ei, scrie People despre povestea devenita un bun exemplu. Acest gest le-a apropiat si tinerele au gasit o modalitate de a comunica. Mai mult, au descoperit ca au multe in comun si ca, de fapt, chiar se plac. In timpul pandemiei si a izolarii la domiciliu, s-au imprietenit cu adevarat. Intre timp, Megan a devenit mama si cu actualul ei sot. Desi Tiffany nu are copii inca, se implica foarte tare in rolul de mama vitrega.

Horoscop 1 septembrie 2022. Zodia aroganta peste masura. Persoanele dragi se vor simti ranite

Articole din aceeasi categorie