26.02.2021
Avocatul Teodor Carnat, surprins, la miez de noapte, in dormitor de catre sotia lui, Marina: "Te ador, Teodor" - VIDEO

Marina Carnat este bine cunoscuta pentru faptul ca are sapte copii si arata de milioane. Insa, astazi vedeta in familia lor este sotul ei, avocatul Teodor Carnat. E ziua lui de nastere si implineste 49 de ani.

Mama eroina n-a ezitat sa publice pe instastories cu ce l-a surprins pe barbatul ei iubit: "Noi ne felicitam incepand cu ora 12 noaptea. I-am daruit doua perechi de ochelari". Marina a amenajat dormitorul lor cu o multime de baloane, iar barbatul a ramas placut suprins de gestul sotiei sale.

 

"Azi ai 49 de ani si stiu ca esti fericit! Esti cel mai frumos cadou pe care Dumnezeu mi-l putea oferi, nu pentru ca esti perfect, ci pentru ca niciodata nu renunti sa incerci sa fii cea mai buna versiune a ta pentru mine. Sunt extrem de mandra de tine in tot ceea ce faci, pentru ca stiu ca orice nu ar fi, ai cele mai inalte calitati pe care putini le au: omenia, blandetea, verticalitatea, corectitudinea, iertarea, smerenia. Iar faptul ca avem copii care sunt foarte mandri cand spun ca familia lor este “Carnat” - spune totul de la sine. Te ador, Teodor!", a scris Marina intr-o postare.

La randul sau, Teodor Carnat a scris un mesaj pe Facebook, adaugand si o fotografie cu toata familia in dormitorul plin cu baloane: "Sunt foarte recunoscator lui Dumnezeu pentru fiecare an ce a trecut si pentru ca mi-a mai dat un an, ca sa ma bucur de familia mea - cea mai mare realizare si fericire a mea! Sanatate tuturor!"

Marina si Teodor Carnat cresc impreuna sapte copii. Femeia a devenit un exemplu pe retelele de socializare. Ea posteaza toate activitatile sale zilnice, ofera sfaturi privind alimentatia, educatia copiilor urmaritoarelor sale. 

Ce tine de relatia cu sotul ei, in cadrul unui interviu ea a povestit ca nu intotdeauna relatia lor a mers bine. De cateva ori, chiar s-a ajuns si in fata divortului. 

Cum sa-ti planifici sa ai fata sau baiat dupa dorinta proprie. Descoperirea Marinei Carnat, mama a sapte copii: "E ceva wow!"

Insa, cei doi au stabilit mai multe granite si conditii pe care le respecta. 

Acum, se pare ca s-ar afla in a doua luna de miere. Cei doi s-au filmat cum danseaza sub melodia "Iubirea, tu nu pleca", interpretata de regretatul Stefan Petrache. 

Prenumele copiilor Marinei si ai lui Teodor Carnat incep cu ”M” si ”T”. Vezi cum ii cheama pe cei mici: "In familie numeroasa, “al meu” este “al nostru”"

Marina Carnat si cunoscutul avocat, Teodor Carnat s-au cunoscut in anul 2002, pe cand ea era studenta in primul an la Facultatea de Drept, iar el ii era profesor. Cei doi sunt parintii a 7 copii, domnul Carnat avand si o fiica mare din prima casnicie.

Articole din aceeasi categorie