28.07.2022
Nicole Cherry primele declaratii despre al doilea copil. Artista a recunoscut ca vrea un baietel

Nicole Cherry si partenerul ei, Florin Popa, au devenit parinti pentru prima data in luna noiembrie a anului 2021. Recent, cantareata a dezvaluit ca vrea sa-si mareasca familia, dar nu in viitorul apropiat. 

Nicole Cherry are o relatie apropiata cu fanii de pe retelele de socializare si ii tine la curent cu privire la activitatile profesionale, dar si cu momente din viata de familie. Artista a raspuns la cateva curiozitati din partea urmaritorilor sai si, cu ocazia asta, a facut marturisiri despre dorinta de a deveni din nou mama. Cantareata nu a ezitat sa spuna ca mai vrea sa aiba un copil.

Vezi cum arata Marina Carnat la 18 ani. Bloggerita a publicat imagini de arhiva pe pagina sa de Instagram: „M-am schimbat mult?” - FOTO

„Clar, un baietel! Sa ne si iasa, dar nu acum. Mai asteptam cativa ani”, a spus Nicole Cherry pe retelele de socializare. 

Nicole Cherry traieste de cativa ani o poveste de dragoste cu Florin Popa. Intr-un interviu pentru playtech.ro, artista a vorbit despre schimbarile care au aparut in viata ei, dar si in relatia de cuplu dupa ce a devenit mama. Cantareata a spus ca intre ea si partenerul ei nu au aparut probleme si considera ca Florin este persoana pe care se poate baza mereu. 

„Eu am asteptat aceasta zi, 153 de zile”! Olga Tapordei s-a reintors in Ucraina. Vezi ce planuri are antreprenoarea acolo - FOTO/VIDEO

„Clar, in momentul in care doua persoane mature isi doresc un copil si se inteleg, acest lucru le uneste. Depinde foarte tare si de starea psihica a mamei si de cum percepe tatal, dar noi nu am avut niciun fel de problema. Florin m-a salvat din multe episoade mai putin bune de cand suntem impreuna. Da, a fost ca o ancora. De fiecare data cand am o problema stiu ca am pe cine sa ma bazez. Nu imi este frica sa merg la drum cu el.”

Articole din aceeasi categorie