06.11.2023
Are mama baiat mare! Doina Sulac - fotografii rare cu chipul fiul ei, Luca - FOTO

Acum o luna, Doina Sulac si Isidor Tanase si-au botezat copilul. Pana atunci, Doina publica pe online destul de rar imagini cu micutul si chiar si cand o facea evita sa-i arate chipul.

De curand, artista si-a surprins totusi fanii cu imagini in care se vede fata lui Luca.

Diana Rimis - vacanta de lux la Dubai, alaturi de sotul ei! Cum s-au distrat cei doi in unul dintre cele mai scumpe orase din lume - FOTO/VIDEO

Sute de like-uri si comentarii a reusit sa stranga Doina Sulac dupa ce a facut publice fotografiile cu ea din timpul unei plimbari in parc alaturi de Luca.

„Dragalasi! Sa fiti sanatosi dragilor”, „Minunati”, „Sa va creasca sanatos si norocos”, „Sa va traiasca ingerasul, sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii”, „Ce frumusel fecioras, se fiti sanatosi”, sunt cateva dintre comentariile pe care le-a primit Sulac.

Doina Sulac este o interpreta de muzica populara si compozitoare din Republica Moldova. Este fiica renumitului interpret basarabean Nicolae Sulac.

A debutat pe scena la varsta de patru ani, cand in cadrul unei seri de creatie a tatalui sau, a interpretat piesa Angelei Moldovan, „Mi-am cusut bondita noua”, fiind acompaniata de Orchestra Lautarii. La varsta de 13 ani si-a lansat primul CD.

Imagini emotionante! Valentina Nafornita si micutul Leonard au fost externati din maternitate. Ce surpriza i-a organizat sotul, dar si prietenii - FOTO/VIDEO

S-a casatorit la 16 ani, fiind inca eleva de liceu. Tot atunci a nascut-o pe Nicoleta, fetita ei. La scurt timp dupa casatorie, a divortat de sotul ei, vioristul Ion Cipilencu.

Nasul de botez al Doinei este dirijorul Nicolae Botgros, conducatorul Orchestrei Lautarii.

La data de 7 octombrie 2022, interpreta s-a casatorit cu Isidor Tanase. Cei doi au impreuna un baietel.

Articole din aceeasi categorie