03.03.2023
Anatol Durbala - imagini emotionante alaturi de mama sa! Cei doi au participat intr-un proiect special marca VIP Magazin: „Mi-au dat lacrimile la poza cu oglinda” - VIDEO

Actorul Anaton Durbala are o relatie speciala cu mama sa, iar despre acest lucru a povestit nu doar o data, atat in podcasturile la care a fost invitat, cat si pe retelele sale de socializare.

Recent, actorul, impreuna cu cea care i-a dat viata, au participat in cadrul unei sedinte foto pentru revista VIP Magazin. Durbala a reusit deja sa publice pe social media un filmulet din timpul filmarilor.

„Mama… Un nou proiect marca @vip.magazin. Multumesc, @zinabivol_ ca m-ai tinut o ora alaturi de mama.”, a mentionat Durbala.

Imaginile au emotionat peste 2 mii de internauti care au lasat comentarii calduroase, dar si aprecieri sincere.

„Mi-au dat lacrimile la poza cu oglinda. Simt ca va fi super.”, „Cand ai pe mama, ai totul.”, „Daca este mama, este viata, este pace, este tot. Sanatate doamnei.”, „Cat de emotionant, bucurati-va ca va aveti!”, sunt doar cateva dintre mesajele lasate de internauti.

„Divortul parintilor mei a fost acel catalizator”! Anatol Durbala, marturisiri sincere despre decizia pe care au luat-o mama si tatal lui - VIDEO

Anatol Durbala este un actor, regizor si profesor universitar din Republica Moldova. Olesea Svecla si Anatol Durbala formeaza de mai multi ani un cuplu frumos. Cei doi au impreuna doi copii, o fetita, Cassandra si un baietel pe nume Dragomir.

Marina Carnat - prima imagine cu burtica de graviduta! Ce povesteste bloggerita despre cea de-a 9-a sarcina - FOTO

Articole din aceeasi categorie