10.08.2022
Alla Pugacheva si Maxim Galkin - fotografie rara, facuta acum 20 de ani! Vezi cum aratau cei doi la inceputul relatiei lor de dragoste: „Admir loialitatea voastra” - FOTO

Recent, pe pagina sa de Instagram, Maxim a publicat o imagine cu sotia sa. Potrivit celor spuse de umorist, poza a fost facut in 2002.

„Aceasta fotografie are aproximativ 20 de ani, a fost facuta de un celebru fotograf lituanian, numele nu il mai tin minte, scuze. Asa ne-a vazut el.”, a mentionat Galkin in mediul online.

Internautii au ramas incantati de imaginea cu care s-a impartasit artistul. In doar cateva minute poza a adunat peste 25 de mii de aprecieri.

Vlada Mardari - experienta unica pe care a trait-o la inaltimea de aproape 3 mii de metri! Prezentatoarea PRO TV a urcat pe muntele Vihren, al doilea cel mai inalt varf din Bulgaria: „Cu siguranta am descoperit o noua pasiune!” - VIDEO

„Alla Borisovna nu s-a schimbat, chiar e mai draguta”, „Incredibili”, „O fotografie foarte reusita”, „Frumosi”, „Sunteti cei mai buni”, „Admir loialitatea voastra”, au scris cativa fani ai cuplului pe Instagram.

Alla Pugacheva si Maxim Galkin au inceput sa locuiasca impreuna din 2005, iar in 2011 s-au casatorit. Acestia au impreuna doi copii, Harry si Elizaveta.

Pugacheva a recunoscut la un moment dat ca cei doi a inceput sa formeze un cuplu cu Galkin in 2001.

The Motans si-a cerut iubita de sotie intr-un mod inedit!

Articole din aceeasi categorie