10.08.2022
The Motans si-a cerut iubita de sotie intr-un mod inedit!

The Motans (Denis Roabes) a dezvaluit, intr-un interviu recent, cum si-a cerut de sotie iubita. Iata care este relatia artistului cu Bianca, femeia de care s-a indragostit la prima vedere.

Antrenorul de la Vocea Romaniei vorbeste rar despre viata sa personala, dar nu ezita sa lase la vedere evenimentele remarcabile, la fel cum s-a intamplat si de data aceasta. Artistul si-a cerut in casastorie iubita intr-un mod cel putin inedit,  lucru pe care a dorit sa il impartaseasca si cu fanii lui.

Cum si-a cerut The Motans iubita de sotie

Se afla pe lista celor mai cunoscuti artisti de la noi, dar si din Romania, are o cariera de invidiat, iar din punct de vedere amoros totul ii merge foarte bine si nu o spunem doar noi! The Motans (Denis Roabes) traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Bianca, partenera lui de viata, cea pe care a cerut-o de sotie cum multe femei si-ar dori.

Desi s-au logodit, cei doi nu vor organiza nunta vara aceasta, fiindca artistul isi dedica aproape tot timpul proiectului de la PRO TV. 

„Bianca este o femeie extraordinara, pana si acum, dupa 5 ani, am impresia ca am fraierit-o. Nu inteleg cu ce am reusit sa o cuceresc.

A fost ceva spontan, ceva stupido-romantico-funny, in stilul meu… Dar a fost pe cat se poate de sincer si cu tot sufletul din ambele parti. Ma bucur foarte mult ca am facut acest pas important in vietile noastre”, a declarat antrenorul de la Vocea Romaniei pentru VIVA!

„Datorita ei s-au nascut mai multe piese marca The Motans”

Romantic din fire, The Motans (Denis Roabes) se inspira din clipele intense de iubire pe care le traieste cu frumoasa lui partenera de viata, lucru pe care l-a si confirmat. Multe piese marca The Motans au fost compuse datorita Biancai, insa artistul nu a dorit sa dezvaluie si care sunt acestea.

„Bianca este o sursa infinita de inspiratie si dragoste pentru mine, si da, datorita ei s-au nascut mai multe piese marca The Motans. Nu pot sa zic care piese anume, prefer sa pastrez in secret acest aspect”, a mai spus el pentru sursa mentionata anterior.

Articole din aceeasi categorie