30.05.2023
A absolvit scoala de muzica cu 10 pe linie! Costi Burlacu si Corina Tepes, mandri de fiica lor, Smaranda - FOTO

Smaranda Burlacu este eminenta in adevaratul sens al cuvantului. Recent, aceasta a absolvit Scoala de Muzica „Eugen Doga”, specialitatea pian, cu 10 pe linie.

Despre acest lucru a anuntat Costi pe pagina lui de Facebook acolo unde a scris: „10 pe linie! Un sentiment de mandrie pentru noi ca parinti! Smaranda noastra a absolvit Scoala de Muzica „Eugen Doga”, specialitatea pian! Sincere multumiri si plecaciuni adanci tuturor profesorilor, in mod special doamnei profesoare de specialitate - Elina Tamazlacaru pentru cei 7 ani de munca, daruire si rabdare”.

De asemenea, interpretul a publicat si cateva fotografii cu Smaranda de la ceremonia de absolvire.

Si-a scris viata intr-o carte! Doina Danielean, implinita dupa ce a lansat cartea autobiografica: „De #33 de ori” - VIDEO

„Tare bravo!”, „Altfel nici nu se poate! Felicitari!”, „Bravo! Succese si realizari frumoase in continuare”, „Felicitari! Mult succes pe mai departe”, „Felicitari! Mult succes in continuare!”, sunt cateva dintre mesajele de felicitare pe care le-a primit atat absolventa, cat si familia ei.

Corina Tepes si Costi Burlacu sunt interpreti din Republica Moldova. Acestia au impreuna doua fetite, Smaranda si Ioana.

Dianna Rotaru – ca un soare la ziua ei de nastere! Vezi ce petrecere a organizat interpreta, dar si ce cadouri a primit: „Vreau sa ajung sa traiesc sentimentul de mama” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie