04.07.2022
Egor Kreed este internat in spital! Ce imagini a postat artistul in mediul online - FOTO

Egor Kreed a impartasit recent fanilor sai o veste rea. Rapperul a fost internat, dar a decis pana cand sa nu dezvaluie motivele pentru care a fost nevoit sa mearga la spital. Pe canalul sau Telegram, artistul a recunoscut ca „am fost nevoit sa schimb anturajul”.

„Am fost nevoit sa schimb anturajul. Aceasta este camera mea pentru acest weekend. Toata ziua vorbesc cu medicii. Ziua de astazi a inceput devreme, la ora 6:00.”, a mentionat artistul.

De asemenea acesta a adaugat: „Este putin plictisitor sa fii singur intre patru pereti albi, dar exista un buton prin care pot suna asistenta. Stare generala este ok. Am luat un macbook cu mine si m-am gandit sa lansez un stream. In general, sunt in legatura, am vrut doar sa va spun aceste lucruri ca sa nu ma pierdeti ”.

Situatie fara precedent pentru Adele! Fostul sau sot impreuna cu logodnicul ei au mers impreuna la concertul vedetei - FOTO

Recent Egor Kreed a recunoscut fanilor sai ca se contrunta adesea cu atacuri de panica.

Egor Kreed este un rapper rus in varsta de 28 de ani nascut in Penza, Rusia.

Premiera muzicala de la Johy Davis! Interpretul a lansat piesa „Without You”. Afla cine a compus versurile si linia melodica a cantecului - VIDEO

Articole din aceeasi categorie