04.07.2022
Halsey a recunoscut ca a avut trei avorturi spontane: „Imi era frica si ma simteam atat de neajutorata...”

Interpreta Halsey s-a alaturat vedetelor care au comentat decizia luata de Curtea Suprema a SUA, potrivit careia se interzice sa intrerupi sarcina intentionat. Halsey, in varsta de 27 de ani, care a devenit mama pentru prima data anul trecut, a scris o scrisoare sincera pentru Vogue, in care a recunoscut ca avortul i-a salvat viata si in care si-a amintit despre avorturile sale spontane. 

„Pana la varsta de 24 de ani, am avut trei avorturi spotane. Era un paradox, caci eu cu usurinta ramaneam insarcinata, insa cu mult greu puteam sa duc sarcina pana la sfarsit. Cand s-a intamplat asta pentru prima data, am avut nevoie sa fac urgent avort, pentru ca organismul meu nu a putut intrerupe sarcina de la sine, iar fara interventia medicala, riscam sa am sepsis. In timpul acestei proceduri eu plangeam. Imi era frica si ma simteam atat de neajutorata. Imi doream cu disperare sa intrerup sarcina, care imi ameninta viata”, a scris Halsey.

„Multe persoane ma intrebau daca mi-am schimbat parerea fata de avort dupa ce, dupa multa straduinta si multi ani, am reusit sa devin mama. Raspunsul meu este: categoric nu. De fapt, eu niciodata nu am fost atat de sigura de asta. Avortul pe care eu l-am facut, mi-a salvat viata si mi-a oferit posibilitatea de a deveni mama. Fiecare persoana era dreptul de a alege ce si cum va face in viata sa. Cu o mana imi voi tine fiul si cu cealalta ma voi lupta cu toata puterea”, a afirmat Halsey.

Ce spune Britney Spears despre sanatatea ei mintala: „Ma trezesc in fiecare zi si...”

Interpreta, de asemenea, a spus ca aceasta experienta a inspaimantat-o atat de mult incat ea a rescris testamentul cand era insarcinata cu fiul sau. 

„Am rescris testamentul in al treilea trimestru de sarcina. Dupa experienta mea din trecut eu eram gata pentru ce e mai rau. Am dat instructiuni detaliate cu privire la donarea mea de organe in cazul in care voi muri sau voi avea moarte cerebrala. Adica, daca inima mea va continua sa bata, iar creierul deja nu va mai functiona, atunci statul va avea permisiunea sa-mi ia organele pentru a salva alte vieti”, a scris interpreta. 

Situatie fara precedent pentru Adele! Fostul sau sot impreuna cu logodnicul ei au mers impreuna la concertul vedetei - FOTO

Halsey a nascut un baiat pe 14 iulie 2021, pe care il cheama Ender Ridley Aydin. Tatal copilului este regizorul si actorul turc Alev Aydin.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie