26.01.2022
Zi importanta in familia lui Anatol Durbala si Olesea Svecla. Fiica actorilor, Cassandra, implineste 5 anisori. Vezi cum isi va sarbatori ziua de nastere, omagiata - FOTO/VIDEO

Despre sarbatoarea care are loc astazi, a vorbit atat Olesea, cat si Anatol pe paginile lor de Instagram.

Pentru ca este pandemie, iar in gradinite nu se organizeaza zile de nastere, Olesea a pregatit impreuna cu fiica sa cate o surpriza pentru fiecare coleg din grupa. „Am pregatit 20 si ceva de pungulite. Daca nu se poate organiza ziua de nastere la noi se obisnuieste sa facem mici surprize pentru copii. Le punem niste cartulii si ceva gustosel.”, a povestit actrita.

 

Intr-un video postat dimineata de Anatol Burbala se poate observa ca mica Cassandra a ales sa poarte azi o rochie de culoare roz, iar drept accesoriu pentru par a optat pentru o funda neagra. De asemenea, Cassandra a povestit ca are deja 5 ani.

Mai sunt impreuna? Ce spune Hailey despre relatia cu Justin Bieber - FOTO

Anatol Durbala a impartasit in mediul online si cateva fotografii in care apare alaturi de omagiata.

S-a dat startul celei mai interesante perioade muzicale de la noi! De la concurentii SuperStar - la participanti in varsta de 80 de ani. Vezi cele mai ingenioase nume care vor evolua - VIDEO

Olesea Svecla si Anatol Durbala formeaza de mai multi ani un cuplu frumos. Cei doi au impreuna doi copii, o fetita, Cassandra si un baietel pe nume Dragomir.

Katelyn Runck e regina fitnessului! Modelul si-a etalat formele perfecte la piscina

Articole din aceeasi categorie