08.05.2024
Camera, motor, acțiune! Valentin Nica și Kamelia Melnic au filmat videoclipul pentru prima lor piesă comună: „Ne străduim să facem ceva atât pentru maturi, cât și pentru cei mici” - VIDEO

Ea o fetiţă zglobie şi veselă, iar el plin de energie şi inspiraţie. Valentin Nica şi Kamelia Melnic pregătesc un videoclip la piesa „7 zile”. Cum a început colaborarea lor, dar şi care este mesajul videoclipului, vezi în cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

Într-o vilă cu piscină şi o atmosferă relaxantă, au fost surprinși Kamelia Melnic şi Valentin Nica la filmările videoclipului la piesa „7 zile”.

„Astăzi este despre o nouă colaborare. Filmăm un clip la o piesă care va fi în colaborare cu Kamelia Melnic. Este o premieră pentru mine deoarece Kamelia are doar 12 ani. Ne străduim să facem ceva atât pentru maturi, cât și pentru cei mici”, a spus Valentin Nica, interpret.

Distrează-te şi traieşte viaţa, acesta este mesajul videoclipului. „Problema noastră cea mai mare este că muncim de luni până vineri și câteodată până duminică. Toată săptămâna gândul ne este la ziua aia liberă. Eu aveam un refren foarte bun acolo undeva pe raft și fiind la un concert cu Anatolie și Kamelia le-am propus. Ca voce, ca timbru, suntem foarte diferiți, ea este mai sonoră, eu mai matur”, a explicat Nica.

Vești proaste despre Florin Piersic! Actorul a fost operat din nou de urgență. Ce au descoperit medicii

Chiar dacă este la prima experienţă cu aşa gen de muzică, Kamelia şi-a făcut treaba foarte bine. „Când am auzit că Valentin Nica vrea să facă cu mine o piesă și un videoclip, am fost entuziasmată. Pentru mine este ceva nou, nu am mai avut așa experiență”, a menționat Kamelia Melnic.

Ca de fiecare dată, Kamelia s-a pregătit până în cele mai mici detalii: „Voi avea 3 ținute. Le-am ales cu mama”.

La filmările videoclipului, s-a optat pentru o atmosferă de vacanţă. „Ideea videoclipului este despre faptul că organizăm un party care cumva a fost așteptat toată săptămâna”, a spus Vasile Bînzari, regizor.

Horoscop 8 mai 2024. Zodia care se concentrează să facă mai mulţi bani

Emotionaţi şi cu ochii în patru pe platoul de filmare, au fost surprinși și Anatolie Melnic împreună cu soţia lui. „Eram sceptici înainte de a asculta muzica pentru că stilul ăsta nu era aproape de noi, dar după ce ne-a dat un demo am zis, ok”, a explicat Anatolie Melnic, prezentator Gusturile se Discută.

Articole din aceeasi categorie