08.05.2024
Linda Evangelista, transformare incredibilă după ce a fost „desfigurată” de o procedură estetică. Apariție la Met Gala, după un deceniu - FOTO

Linda Evangelista a uimit cu apariția ei la Met Gala, în New York City, prima după aproape un deceniu la acest eveniment, după ce o procedură cosmetică a „desfigurat-o total”.

Fostul supermodel al anilor '90 a purtat o rochie albă, lungă, cu mănuși transparente și cu o estetică retro, la care a asortat o pereche de sandale cu bretele subțiri și cercei verzi, o creație a designerului Ana Khouri.

Linda nu a mai fost prezentă la Met Gala din 2015.

Ultimii ani au fost extrem de dificili pentru vedeta canadiană.

Despre ținuta ei, Linda a declarat pentru Vogue: „Este atât de ușoară, ca un nor. Mă simt atât de bine în ea și sunt foarte, foarte, foarte fericită”.

Vești proaste despre Florin Piersic! Actorul a fost operat din nou de urgență. Ce au descoperit medicii

Dramele din viața supermodelului Linda Evangelista. Diagnostic de cancer, mastectomie bilaterală și procedura estetică ce i-a afectat imaginea și cariera

În martie, când a mers în public la Săptămâna Modei de la Paris, Linda a mărturisit că „nu se mai simte vinovată” din cauza procedurii estetice din 2016, despre care a afirmat că a „desfigurat-o” şi i-a afectat grav cariera.

Fostul supermodel a cerut despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari de la compania responsabilă de respectivul tratament, într-o plângere depusă la tribunalul federal din New York.

Așa arată tatăl Andreei Bostanica! Bloggerița a publicat pentru prima dată imagini cu el - VIDEO

Linda Evangelista a anunțat în 2021 că a fost „desfigurată” de o intervenție estetică ce nu a avut rezultatul scontat, în urmă cu cinci ani. Ea a afirmat că procedura de înlăturare a grăsimii, numită CoolSculpting, dezvoltată de compania Zeltiq, a avut efectul opus celui aşteptat: în loc de o reducere, a produs o multiplicare a celulelor adipoase, modificându-i astfel înfăţişarea.

Fostul model canadian a povestit atunci că s-a ales cu un efect secundar foarte rar al tratamentului de criolipoliză: „Am dezvoltat hiperplazie adipoasă paradoxală (PAH), un risc care nu mi-a fost adus la cunoştinţă înainte. PAH nu doar că mi-a distrus mijloacele de trai, ci m-a aruncat într-o spirală a depresiei, îndelungată, trăind o tristeţe profundă şi sentimente de dispreţ faţă de propria persoană”.

În urma acestui incident, a rămas „şomeră şi incapabilă să câştige venituri ca model”, după cum a precizat în documentele de la tribunal. Linda a fost unul dintre cel mai bine plătite supermodele ale anilor '90, alături de vedete precum Naomi Campbell şi Claudia Schiffer.

Ea a afirmat în 2021 că nu a mai avut „niciun venit din meseria de model începând din 2016”, în afară de plata pentru o campanie anterioară acelei date, şi a trebuit să renunţe la angajamentele care îi impuneau să apară în public.

Nu a fost singura dramă prin care Linda a trecut în ultimii ani. Ea a înfruntat și cancerul, suferind o dublă masectomie în 2018, urmată de radioterapie. 

Articole din aceeasi categorie