24.05.2023
Victor Suiu, unul dintre cei mai sexy barbati din Moldova s-a filmat in cel mai nou videoclip al Andreei Balan! In ce ipostaze au aparut cei doi - VIDEO

Acum o zi, Victor si Andreea au anuntat ca in curand va fi lansata piesa „Acum”, dar si videoclipul acesteia, cu participarea lor.

Cantecul este deja disponibil pe Youtube, iar in cateva ore a reusit sa adune aproape 100 de mii de vizualizari si 3 mii de aprecieri.

„Acum s-a lansat. E pe canalul meu de youtube. Aveti link-ul in descriere. Astept mesajele voastre.”, a mentionat Andreea Balan, de curand, pe Instagram.

Fii speciala cu o bijuterie de lux! Profita de reducerile de pana la -20% la colectia de verighete de la Ev Gold: „Avem si o oferta speciala pentru tinerii insurati” - VIDEO

Dupa ce au vizionat videoclipul, internautii au asaltat sectiunea de comentarii cu mesaje in care i-au recunoscut Andreei ca aceasta s-ar potrivi cu Victor. 

Inca un vis a devenit realitate! Dianna Rotaru a absolvit masteratul. Vezi in ce domeniu s-a specializat interpreta - VIDEO

„Frumoasa piesa si videoclip.”, „Superba piesa! Nu mai zic cat te potrivesti cu baiatul din clip.”, „Melodia e super si te-ai potrivi de minune cu domnul din videoclip.”, sunt cateva dintre comentariile de pe retelele de socializare.

Articole din aceeasi categorie