24.05.2023
Inca un vis a devenit realitate! Dianna Rotaru a absolvit masteratul. Vezi in ce domeniu s-a specializat interpreta - VIDEO

Acum o zi, la data de 23 mai 2023, Dianna Rotaru si-a vazut inca un vis realizat si anume acela ce a-si obtine masteratul.

Cu ocazia acestui eveniment important in viata ei, Diana a scris un mesaj pe retelele de socializare.

„23.05.23 - o zi importanta pentru mine, in care am sustinut examenul de Master la Psihologia organizationala si a muncii, in cadrul Universitatii de studii Europene din Moldova.”, a mentionat Rotaru.

Dara a implinit 30 de ani! De ziua sa, interpreta a evadat intr-o vacanta la mii de kilometri de casa - FOTO

De asemenea, artista si prezentatoare TV a povestit care a fost denumirea tezei ce a sustinut-o cu brio: „Am prezentat Teza „Managementul resurselor umane, evaluarea si testarea performantelor personalului” #news”.

Pe langa mesaj, prezentatoarea a publicat si cateva imagini din timpul sustinerii tezei.

Jeff Bezos a cerut-o in casatorie pe Lauren Sanchez cu un inel de 2,5 milioane de dolari. Au sarbatorit pe noul iaht al miliardarului - FOTO

„Felicitari!”, „Felicitari, Diana!”, „Felicitari si mult succes!”, „Sincere felicitari!”, „Bravo!”, i-au scris fanii Diannei pe Facebook.

Diana Rotaru este o interpreta de muzica usoara din Republica Moldova si prezentatoarea emisiunii Gusturile se Discuta de la PRO TV.

Elon Musk socheaza din nou! Avertizarea din spatele pozelor cu el sarutand un robot, generate de Inteligenta Articiala

Articole din aceeasi categorie