24.05.2023
Fii speciala cu o bijuterie de lux! Profita de reducerile de pana la -20% la colectia de verighete de la Ev Gold: „Avem si o oferta speciala pentru tinerii insurati” - VIDEO

De zece ani isi bucura clientii, iar varietatea de bijuterii pe care o au este pentru orice gust. Un colier elegant, o pereche de cercei stralucitori sau un inel cu diamant poate fi cel mai bun cadou pentru femeia din viata ta deoarece cu bijuteria potrivita, fiecare femeie isi va sublinia individualitatea si frumusetea sa naturala. Vezi despre ce este vorba in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Astazi compania Ev Gold are o aniversare foarte frumoasa. Suntem de 10 ani de zile pe piata, cu aceasta aniversare frumoasa facem o oferta pentru toti cumparatorii nostri, -20% la toata colectia.”, a mentionat Viorica Dimova, manager pe vanzari Ev Gold”.

Daca esti in cautarea unui inel de logodna, un lantisor sau chiar un set de bijuterii cu diamante, sa stii ca pe toate le gasiti la Ev Gold.

Elon Musk socheaza din nou! Avertizarea din spatele pozelor cu el sarutand un robot, generate de Inteligenta Articiala

„Avem si o colectie noua de inele pentru logodna, pentru orice gust, cum ar fi cu o piatra, cu mai multe pietre incrustate. Avem si argint cum ar fi aceasta colectie excluziva care este de la brandul Artlinea, este un brand italian acum pentru prima data in Moldova. Cum ar fi acesti cercei minunati care ar fi ocazionali pentru doamne, din argint, proba 925, cu pietre zirconiu. Avem si coliere pentru orice gust, pentru orice eveniment de la colectia Roberto Bravo, la fel este un brand italian cu colectii exclusive, proba 935. Preturile sunt foarte accesibile. De la 2000 de lei in sus.”, a povestit managerul pe vanzari Ev Gold”.

Verighetele sunt acele bijuterii care le porti o viata, de aceea ele trebuie sa fie exact asa cum ti le doresti. „Fiind sezonul nuntilor avem o varietate foarte larga de verighete. La orice gust si pentru oricine. Cu aur alb, fara aur alb, facem si la comanda orice model dorit de dumnevoastra. Acum avem si verighete la promotie de -15% si pana la -20%. Avem si o oferta foarte speciala pentru tinerii insurati, o gavura gratis in interiorul verighetelor sau un diamant gratis. In colectia noastra sigur ca sunt si iubitele noastre diamante, pietre pretioase, cum ar fi colectia aceasta superba cu pietre diamante, safir, rubin, absolut toate pietrele care le doriti.”, a povestit Viorica Dimova.

La Ev Gold gasim o varietate de bijuterii si pentru barbati. „Avem bijuterii nu doar pentru doamne, dar si pentru barbati cum ar fi aceste bratari destul de dragute, dar si stilate, din piele naturala si argint.”, a explicat managerul pe vanzari Ev Gold”.

O familie fericita! Natalia Barbu - imagini rare alaturi de sotul sau, milionarul Nicolae Sota: „My love” - FOTO

„Sunt foarte multe magazine la noi, intr-adevar fiecare magazin la noi este cu chestii frumoase, dar alegerea mea este anume magazinul acesta deoarece in primul rand imi place deoarece personalul aici. De asemenea este o alegere foarte mare de bijuterii.”, a spus in cele din urma Ina Ceban, blogger.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie