17.05.2023
Vesti bune pentru fanii Cleopatrei Stratan! Interpreta a lansat piesa „Fata lu' Tata” - VIDEO

Dupa mai bine de jumatate de an de la ultima piesa lansata, Cleopatra Stratan a revenit in forta cu melodia „Fata lu' Tata”.

Piesa a avut premiera pe Youtube acum cateva ore, dar a reusit deja sa adune cateva mii de vizualizari din partea fanilor.

Despre lansarea cantecului, Stratan a anuntat pe pagina sa de Instagram, acolo unde a scris succint: „S-a lansat pe Youtube”.

Fanii artistei au ramas incantati de „Fata lu' Tata” si astfel au lasat mesaje de apreciere in sectiunea de comentarii.

Ce va avea Serena Williams, baietel sau fetita? Iata ce a spus sotul tenismenei, Alexis Ohanian

„Superba este piesa la fel ca tine. Te ador.”, „Imi place de tine pentru ca faci distinctia prin versurile tale. Esti mult mai diferita in calitate decat majoritatea solistilor de muzica pop. Se vede ca ai cantat de mica. Bravo! Succes in continuare!”, „Felicitari! In sfarsit fata lui tata a plecat, nu il mai asteapta pe Ghita.”, sunt doar cateva dintre comentarii.

Cleopatra Stratan este o cantareata si actrita romana, nascuta in Republica Moldova. Este fiica cantaretului Pavel Stratan. Primul ei album se intituleaza „La varsta de trei ani”. Aceasta detine 6 recorduri mondiale. Cleopatra este casatorita cu interpretul roman Edward Sanda.

Cu ce barbat celebru ar repopula planeta, dar si ce ii place cel mai mult sa faca in pat? Svetlana Sainsus a fost luata la intrebari: „Cand toti copiii dorm...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie