17.05.2023
Cu ce barbat celebru ar repopula planeta, dar si ce ii place cel mai mult sa faca in pat? Svetlana Sainsus a fost luata la intrebari: „Cand toti copiii dorm...” - VIDEO

Am pregatit cateva intrebari pentru Svetlana Sainsus, iar ea a fost mai sincera ca niciodata. Si-ar fi dorit un autograf de la Printesa Diana, ar repopula planeta cu iubitul ei, iar cea mai draga amintire din copilarie este cand se deconecta lumina. Mai multe raspunsuri la intrebari la fel de interesante, afla din cadrul unui reprotaj marca O Seara Perfecta.

La intrebarea „Cu ce barbat celebru ai repopula planeta?”, Svetlana a raspuns: „Cu al meu pentru el este destul de celebru si deja am inceput s-o repopulam.”

Sainsus a recunoscut si cum este scris numele iubitului in telefonul ei. „Scumpul meu”.

Costi Burlacu si Corina Tepes au lansat o piesa de Ziua Familiei: „Ca intotdeauna ajungeti la sufletele noastre” - VIDEO

Totodata, intrebata de ce ii este frica, cofondatoarea caritate.md, a raspuns: „Sa pierd pe cineva drag. De moartea cuiva drag. Asta este cea mai mare frica.”

Cand isi aminte de copilarie, primul lucru care ii vine in minte Svetlanei este: „Cand se stangea lumina si ne adunam toata familia si mancam seminte. Asta acum este cea mai frumoasa amintire, dar atunci era cea mai rea”.

De asemenea, daca ar scrie o carte despre ea, titlul acesteia ar fi: „Caritate cu cutitul in spate”.

Catherine Zeta Jones, aparitie fabuloasa alaturi de Michael Dougles si fiica lor, la Cannes. Cum a aparut pe covorul rosu

Intrebata de la cine isi doreste un autograf, Sainsus a raspuns: „Nu prea am un idol asa, decat Printesa Diana, dar cred ca autograf de la ea nu o sa mai am.”

Cel mai mult, Svetlanei ii place sa priveasca filme in pat. „Cand toti copiii dorm mie imi place foarte mult sa privesc filme, sigur in afara de a face dragoste”.

Articole din aceeasi categorie