17.05.2023
Ce va avea Serena Williams, baietel sau fetita? Iata ce a spus sotul tenismenei, Alexis Ohanian

Detinatoarea a 23 de titluri de Grand Slam la simplu si sotul sau sunt deja parintii unei fetite in varsta de 5 ani. Au aflat insa sexul viitorului copil? Va avea Alexis Olympia Ohanian o surioara sau un fratior?

Serena Williams are parte de timp liber in aceasta perioada, caci nu mai joaca tenis. Insa relaxarea nu va tine prea mult, caci sportiva este insarcinata cu al doilea copil.

Serena Williams a facut marele anunt cu ocazia Met Gala 2023. Una dintre marile legende ale tenisului mondial a dezvaluit ca asteapta al doilea copil, alaturi de sotul sau, Alexis Ohanian. Cei doi mai au o fetita in varsta de 5 ani, Alexis Olympia.

Serena Williams si sotul sau, Alexis Ohanian, la Met Gala 2023 (2) jpg

La acest eveniment, fosta jucatoare de tenis profesionista a imbracat o rochie stramta, neagra, care ii evidentia sarcina. Ceea ce inseamna ca este deja avansata. A trecut suficient timp, iar viitorii parinti pot afla sexul bebelusului, daca isi doresc.

Gabriella Nastas are o noua lansare! Vezi cum suna cantecul „Naley Vina” - VIDEO

Serena Williams si Alexis Ohanian s-au casatorit in 2017 si au avut o nunta de poveste. In acelasi an, a venit pe lume si micuta Alexis Olympia, careia ii spun simplu, Olympia.

serena williams cu fetita jpg

Cei doi soti sunt foarte emotionati ca vor fi din nou parinti si in mod sigur este un copil programat si iubit, caci tocmai de aceea Serena Williams si-a dorit sa se retraga din tenis in glorie, pentru a mai avea timp de lucrurile de care nu a avut timp. Atat ea, cat si sora sa, au muncit pe rupte inca din copilarie, pentru a-si cladi faima si cariera de succes.

In timpul unui interviu la Chris Wallace, fostul prezentator de la Fox News, care are actualmente emisiunea la CNN ”Who's Talking to Chris Wallace”, difuzata si pe HBO Max, viitorul tatic a dezvaluit ca nici el, nici Serena nu stiu inca daca bebelusul este baiat sau fata. Asta nu-l impiedica pe Alexis Ohanian sa faca o previziune. Sotul jucatoarei Serena Williams spune ca are un sentiment ca si de data aceasta va fi tot tatic de fetita.

Valerie Lungu, clip viral pe Instagram! A adunat peste 7 de milioane de vizualizari - VIDEO

El i-a spus lui Chris: „Sunt convins ca voi fi iarasi tata de fata”. Apoi a glumit: „Cred ca si daca am avea 50 de copii, sigur toti ar fi fete.”

Stim deja celebra vorba: ”Nu conteaza ce va fi, important este sa fie sanatos.”

Cei doi soti sunt in extaz de cand au aflat ca un nou bebelus este pe drum, insa fericirea suprema este a micutei Olympia, care isi dorea un frate sau o sora de ceva vreme.

Articole din aceeasi categorie