17.11.2021
Valentina Nafornita - onorata la Presedintie! Maia Sandu i-a inmanat sopranei Ordinul Republicii. Vezi momentul istoric - VIDEO

Soprana din Republica Moldova, Valentina Nafornita, a fost decorata de presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu cu Ordinul Republicii. 

 

Valentina Nafornita a publicat astazi un video in care isi anunta urmaritorii ca a fost decorata cu Ordinul Republicii. „Dragi prieteni, sunt fericita sa va anunt ca astazi am fost onorata sa primesc Ordinul Republicii. ”

Aceasta s-a prezentat intr-o tinuta impecabila cu elemente traditionale. Lookul era alcatuit dintr-o fusta neagra clasica si o ie moldoveneasca.

Sclipiciul este in trend! Fashion bloggerul Daniela Culev isi doreste sa educe moda in oameni: „Vreau s-o fac mai mult pentru publicul de aici” - VIDEO

Cea mai sexy femeie din Moldova - primul interviu dupa ce a nascut a doua oara! Afla de la Cristina Morari cat costa sa nasti in Dubai, dar si ce nume i-a dat fetitei sale: „Credeam ca imediat ce ai nascut copilul, gata, instinctul matern si dragostea pentru copil ies ca jucariile cu arc din cutie.”

Interpreta este cunoscuta datorita interpretarilor operelor Mozart și repertoriului Bel Canto. Aceasta a reusit sa cucereasca cu timbrul sau puternic publicul larg din intreaga lume, si in mod special cel din Moldova. 

Datorita prestatiilor sale unice, soprana s-a remarcat in lumea muzicii si a primit titluri de onoare si premii importante.

Valentina Nafornita s-a nascut in Moldova, mai exact, in satul Cuhnesti, raionul Glodeni, acolo unde a si studiat vioara. Peste ani ea a aflat ca nu i se ofera nicio bursa la Conservatorul din Chisinau. A perseverat, din zori pana in noapte, ca intr-un final sa fie admisa la Conservatorul din Bucuresti. De acolo – la masterat, dar si la Opera din capitala Romaniei. La 24 de ani, Valentina Nafornita castiga cel mai prestigios concurs din Marea Britanie, pentru cantaretii lirici din lume, “BBC Singer of the World”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie