16.11.2021
Cea mai sexy femeie din Moldova - primul interviu dupa ce a nascut a doua oara! Afla de la Cristina Morari cat costa sa nasti in Dubai, dar si ce nume i-a dat fetitei sale: „Credeam ca imediat ce ai nascut copilul, gata, instinctul matern si dragostea pentru copil ies ca jucariile cu arc din cutie.”

Cristina Morari, cunoscuta si pentru titlul de „Cea mai sexy moldoveanca” a vorbit in exclusivitate pentru perfecte.md, despre nasterea celei de-a doua fetite si viata din Dubai.

Frumoasa moldoveanca Cristina Morari – Odhrani, cea mai votata concurenta din proiectul TOP SEXY by VIP magazin a povestit cu lux de amanunte despre unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata sa, si anume aducerea pe lume a micutei Nicole Teresa. Aceasta este stabilita in cel mai extravagant oras - Dubai si intre timp si-a format o familie de invidiat, in care dragostea si armonia domina. 

Cum a trecut cea de-a doua sarcina si prin ce s-a diferentiat de prima?

„ Am avut o sarcina foarte sanatoasa, fara starile de rau din primul trimestru. Totul a decurs minunat din punct de vedere medical. Psihologic insa mi-a fost mult mai greu. In prima sarcina ii puneam lui bebe muzica Zen, vorbeam cu ea permanent. In a doua sarcina simteam ca mereu sunt grabita, nu am timp de nimic si nu am avut parte de legatura asta speciala cu bebe din burtica. Cred ca mamicile care mai au un copil mic ma vor intelege. Am avut mereu confuzia cine sunt si daca fac totul corect. Si desigur sentimentul de vina.”

Cum ai aflat ca esti insarcinata? A fost o sarcina planificata sau o surpriza frumoasa? 

„A fost cu adevarat o surpriza frumoasa. Eu intotdeauna mi-am simtit bine corpul si am cumparat un test de sarcina pentru ca asa am simtit atunci, iar testul a aratat cele doua liniute magice.” spune moldoveanca.

Ce nume i-ai dat fetitei?

 „Am numit-o Nicole Teresa. Daca cu Arya a fost foarte usor cu numele ales, cu Nicole am luat decizia finala abia dupa ce s-a nascut. Ambele fete au nume dublu din sanscrita, cu semnificatie.”

 A asistat sau nu sotul la nastere? 

„Nu a asistat din cauza Covid-ului, intrucat nu se permite accesul in sala de operatii. Oricum el a fost permanent linga mine dupa nastere. ”

Cum e sa nasti in Dubai, cum sunt conditiile si medicii?

„ In Dubai totul este privat, si nimeni nu vine sa iti dea pensie, ajutor social sau pentru somaj. Angajatorul este obligat sa iti ofere o viza de lucru care vine la pachet cu asigurarea medicala. In cazul meu, noi am achitat totul cash pentru ca am intirziat sa facem asigurarea la timp. A fost foarte costisitor, o nastere in Dubai incepe de la 3.500 €. Toate spitalele au si moase si consultante in alaptare care sunt mereu gata sa te ajute in caz ca ai nevoie. Spitalele sunt foarte curate si ingrijite, practic conditiile sunt ca la un hotel de 4 stele. Medicul meu la ambele nasteri a fost o indianca, o doamna super profesionista, foarte calda si naturala.”

Cum a reactionat prima fetita cand si-a vazut surioara? 

„I-am vorbit foarte mult ca in curind va avea o surioara, iar ea la randul ei ma mangaia pe burta si se lipea cu urechea sa asculte cine e inauntru. In pofida asteptarilor mele, nasterea lui Nicole a stresat-o foarte mult, mai ales atunci cand a realizat ca mama ii ofera altcuiva afectiune si atentie. Cred ca va dura ceva timp pina se va obisnui, mi-as dori sa fie cele mai bune prietene.” 

Ai o bona care te ajuta sau te descurci singura in cresterea fetitelor? 

„Am angajat-o pe bona noastra cand Arya avea 6 luni. De atunci ea locuieste la noi si ma ajuta cu copiii si treburile casnice. Este firesc sa apelezi la serviciile unei bone in Dubai, pentru ca concediul de maternitate dureaza o luna, maxim doua, iar statul nu ofera nici un ajutor material. In cazul meu, mama nu poate mereu calatori sa ma ajute, iar eu nu imi pot permite sa stau zilnic in casa fara job si activitati sociale. Bona noastra este o femeie simpla cu bun simt si o engleza perfecta. Se implica in multe activitati distractive si educative, si totodata este atenta si la nevoile mele, sa-mi faca un ceai sau o cafea, sa mananc la timp, mai gateste uneori, ne intelegem perfect. ”

Ce ai simtit atunci cand ai adus pe lume fetitele tale?

 „Este un moment pentru care nu iti gasesti cuvinte sa descrii ce simti.. Si acum simt acel moment si asa va ramine toata viata. Cred ca este cel mai frumos si sublim eveniment din viata unei femei. Cand le-am tinut pe ambele fete in brate pentru prima data, am simtit instant o iubire infinita pe care o descoperisem brusc. Bineinteles ca instinctul matern si realizarea faptului ca ai devenit mama pentru prima sau a doua oara apare mai tarziu, cu prima privire sau primul suras. Eu nu stiam asta, si ma simteam vinovata, credeam ca sunt o mama rea. Credeam ca imediat ce ai nascut copilul, gata, instinctul matern si dragostea pentru copil ies ca jucariile cu arc din cutie.”

Ce sfaturi le-ai da fetitelor tale cand vor creste mari?

„ Cred ca orice mama trebuie permanent sa comunice cu copiii sai. Comunicarea e primordiala pentru mine. As fi fericita daca fetele mele vor avea incredere in ele si in propriile valori, daca vor avea ambitia sa fie din ce in ce mai bune. Mi-as dori sa cultiv in ele dragostea de frumos, empatia si alte calitati rafinate. Le voi incuraja sa invete permanent, orice domeniu de activitate vor alege. Sa se respecte in orice relatie si sa nu permita nimanui sa le distruga personalitatea si sa le manipuleze. Sa fie independente financiar in orice relatie. Indiferent de sfaturile pe care le voi da, decizia finala le va apartine mereu.”

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie