12.04.2022
Oops, she did it again! Britney Spears este din nou insarcinata! Poate chiar cu gemeni!

Odata cu celebrarea continua a libertatii proaspat recapatate, fosta Printesa Pop si-a permis sa fie, din nou, mama!

Dupa recenta escapada in Maui, de unde Britney Spears (40) ne transmitea un filmulet deloc cuminte de pe plaja imaculata, aflam ca ea si partenerul ei de viata, Sam Asghari (28), s-au intors... cel putin 3! Bine, cel putin 4, daca il punem la socoteala si pe Sawyer, catelul lor cu ochi albastri, pe care-l cara peste tot cu ei.

Caci fosta Printesa Pop tocmai a anuntat ca este insarcinata intr-un mesaj pe Instagram, care a adunat aproape 800.000 de like-uri in primele doua ore de la postare, confirmand niste suspiciuni ale fanilor aparute acum cateva zile, cand Brit a postat o fotografie cu un bebelus.

Amber Heard si Johnny Depp se vad la tribunal. Decizia actritei inainte de confruntarea din instanta

Am slabit atat de mult pentru excursia mea in Maui, doar ca sa ma ingras la loc… M-am gandit: "La naiba, ce s-a intamplat cu stomacul meu???" Sotul meu a spus: „Nu, prostuto, ai "o sarcina" de la mancare!!!” Asa ca am facut un test de sarcina... si uhhhhh, ei bine... am un copil", a dezvaluit Britney, in stilu-i caracteristic.

"4 zile mai tarziu, sunt si mai "insarcinata" cu mancare. Creste! Daca sunt doi acolo... o s-o iau razna!", spune artista, care are deja doi baieti din mariajul cu dansatorul Kevin Federline, Sean (16) si Jayden (15).

"Evident ca nu voi iesi la fel de mult, din cauza ca paparazzi isi iau banii pe fotografiile cu mine, asa cum au facut-o, din pacate, deja... Este greu, pentru ca atunci cand eram insarcinata am avut depresie perinatala... Trebuie sa spun ca este absolut oribil ... Femeile nu vorbeau despre asta pe atunci... Unii oameni considerau ca este periculos ca o femeie sa se planga asa, in timp ce era insarcinata... Dar acum femeile vorbesc despre asta in fiecare zi... Multumesc lui Dumnezeu ca nu trebuie sa pastram aceasta durere ca pe un mare secret… De data asta, voi face yoga in fiecare zi !!! Raspandind multa bucurie si dragoste !!!", a mai scris ea pe Instagram.

Mama Natashei Koroleva a scris pentru prima data un mesaj in limba ucraineana pe Instagram! Cum a sustinut femeia poporul ucrainean - FOTO

Daca se va dovedi ca are gemeni, ar fi o frumoasa coincidenta cu spusele lui Sam Asghari din vara, care le arunca, in treacat, paparazzilor ca "Ne-am casatorit in taina si avem gemeni". Pe atunci, insa, era doar o gluma amara, cu adresa la publicatiile de scandal. "Asta este una dintre povestile despre care habar n-am, dar am vazut-o in ziare", lamurea el atunci situatia.

Totusi, pe langa depresia despre care Britney vorbeste in premiera - si din cauza careia a primit tratament medicamentos nepotrivit, facand-o sa para haotica si instabila psihic, trebuie spus ca, dupa divortul din 2007 de Kevin Federline si pierderea custodiei fiilor sai, in 2008, timp de 13 ani cat a fost sub tutela tatalui sau, ea nu a mai putut avea copii. In iunie 2021, in timpul procesului care a dus la anularea tutelei, Britney Spears dezvaluia in fata judecatorilor ca a fost drogata, fortata sa participe la spectacole si impiedicata sa se recasatoreasca sau sa aiba alti copii. Practic, tatal sau, Jamie Spears, a obligat-o sa-si monteze un dispozitiv intrauterin ca sa nu ramana insarcinata.

Iata de ce aceasta veste a sarcinii ei este un motiv in plus de bucurie pentru starul care s-a eliberat de sub dictatura tatalui si care-si poate trai viata asa cum isi doreste. Asta chiar daca unele dintre actiunile sale, precum renuntarea la haine in fata camerei si obsesia pentru corpul ei, n-o fac sa fie mai credibila.

Articole din aceeasi categorie