11.04.2022
Mama Natashei Koroleva a scris pentru prima data un mesaj in limba ucraineana pe Instagram! Cum a sustinut femeia poporul ucrainean - FOTO

Ludmila Porivai este impotriva razboiului din Ucraina, in timp ce fiica sa Natasha Koroleva tace, iar ginerele Tarzan se arata ca fiind un adevarat patriot al Rusiei.

Dupa cum s-a dovedit, familia Natashei Koroleva are opinii diferite despre razboiul initiat de Rusia impotriva Ucrainei. Tarzan sustine razboiul din Ucraina si povesteste despre acest lucru constant pe retelele sale de socializare. Cu toate acestea sora mai mare a Natashei, care purta anterior pseudonimul „Rusia”, este alaturi de tara sa natala, Ucraina.

Mama Natashei a scris pentru prima data o postare pe Instagram in limba ucraineana, sustinandu-si patria, care a fost atacata de soldatii rusi.

„Sora mea, rudele, prietenii se afla in tara in care m-am nascut si pe care o iubesc din toata inima! Imi fac griji si sufar imreuna cu voi! Sper ca aceste orori sa se termine in curand! Ma rog la Dumnezeu pentru voi toti! Inima mea este cu voi.”, a scris Ludmila adaugand si o fotografie reprezentativa in care se regaseste steagul Ucrainei.

Cristina Miron a intat in gura lumii! Vezi ce a raspuns jurnalista carcotasilor care o critica pentru kilogramele in plus, dar si pentru felul in care arata: „Mie imi place ca lumea imi scrie, ca am hateri.”- VIDEO

Ludmila Porivai locuieste in Statele Unite de mai bine de 30 de ani, unde s-a mutat dupa moartea tatalui Natashei Koroleva in 1993. Acolo s-a casatorit cu Igor Elperin, care s-a mutat in Statele Unite in urma cu peste 40 de ani. In februarie, femeia si-a sarbatorit aniversarea celor 76 de ani.

YouTube-ul - la un pas distanta de a fi interzis in Rusia! Ce actiune a facut compania si a revoltat oficialii rusi: „Aparent, si-a semnat propriul verdict la condamnare.” - FOTO

Recent jurnalistul Dymitri Gordon a criticat-o pe Natasha Koroleva pentru tacerea sa.

Articole din aceeasi categorie